Monitör Ayarları Sürekli Ekranda? [ÇÖZÜLDÜ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dukkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba bir sorunum var
Okulumuzda çalışmayan eski bir bilgisayar vardı format attım önceki halini bilmiyorum açıkcası ama ekran düğme ayarları sürekli ekrana çıkıyor ayarlarınıda yaptım hani deli gibi ama sürekli ekrana çıkıyor kendi kendine başka menülere giriyor onu kapatmam için ne yapmam lazım acaba? Monitör mü arızalıdır? Yoksa ekran kartı ayarlarında mı sorun vardır? Bir yerde okudum bir arkadaş monitörü söküp içindeki kabloyu çıkarmış monitörü neresinden sökebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..:unsure:

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Monitörün düğmesine basınca çıkan menüler mi sürekli açılıyor?

Düğmeler basılı kalmasın hiç kontrol ettiniz mi?

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yooo sanmıyorum düğme gayet dışarıda kalıyor,ekrana çıkan ise görüntü ayarları ordan kendi kendine color,genişlik,dil her şeye giriyor

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yooo sanmıyorum düğme gayet dışarıda kalıyor,ekrana çıkan ise görüntü ayarları ordan kendi kendine color,genişlik,dil her şeye giriyor
Fiziksel şiddet pek bir kapıyı açmasada bazen işe yarar, benden demesi :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Genellikle philips modellerinde görülen sorun. Yapmanız gereken monitörün panallerini söküp temizleyip tekrar takmak. Sorun kesin çözülecektir.

Monitör'ün markası ve modelini yazarsanız daha iyi olur.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Genellikle philips modellerinde görülen sorun. Yapmanız gereken monitörün panallerini söküp temizleyip tekrar takmak. Sorun kesin çözülecektir.

Monitör'ün markası ve modelini yazarsanız daha iyi olur.
neredeyse bir yıllık konu..sakın hort demeyin..öyle bir sıkıntı oluştu..neredeyse mükemmel çalışan monitörü çöpe atacaktım...amma yukarıdaki basit gibi görünen çözümü uyguladım..artık monitörüm çalışıyor....
binlerce teşekkür..daha sonra araştırdım;genelde philips mönitörlerin klasik arızasıymiş...
her neredesiniz bilmiyorum sağolun....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bugün benim monitörümde sizin dediğiniz gibi oldu panel ne ve nasıl temizleniyor bi yardımcı olursanız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım valla ne dedinse yaptım söktüm temizledim yine aynısını diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Verdiğiniz bilgi çok işime yaradi dediğiniz panelleri kirarim diye sökmedim elekrikli süpürge ile temizledim düzeldi çok teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde aynı sorun başıma geldi panel nasıl temizleniyo yardımcı olurmusunuz