Monitör Aşağıdaki gibi oluyor herhangi bir zamanda oluyor yani bazen 2 güne bir bazen aylar sonra bundan 4 ay önce kasadan kaynaklandığını zannedip götürdüm ama kasada sorun olmadığı söylendi bana sıfırlayığ eve getirdim kurdum ve normal çalıştı 3 4 aydırdı pek olmadı böyle ama şimdi çok sık olmaya başladı bazen günlük bzen 2 3 günde bir direk böyle oluyor normal kullanırken ekran donuyor sonra böyle kalıyor sürekli açılmaya çalışıyor falan ama açılmıyor kapat aç yapmadan (bu sırada kasa açık).
+ olarak daha sabah dizi izlerken uzun bir dıtt sesi geldi ekran gene dondu fare falan hareket etmedi kasa bu sırada hala açık kabloları vs söktüm şimdi düzeldi ama tekrar olucağına eminim bunun sebebi ne olabilir ?
Kasa 3 4 ay önce bakıldı sorun yok peki sorun ne ? ve evde çözebileceğim bişeymi acaba ? anlayan abiler kardeşler vs bir yardımcı olursa sevinirim..

+ olarak daha sabah dizi izlerken uzun bir dıtt sesi geldi ekran gene dondu fare falan hareket etmedi kasa bu sırada hala açık kabloları vs söktüm şimdi düzeldi ama tekrar olucağına eminim bunun sebebi ne olabilir ?
Kasa 3 4 ay önce bakıldı sorun yok peki sorun ne ? ve evde çözebileceğim bişeymi acaba ? anlayan abiler kardeşler vs bir yardımcı olursa sevinirim..