Monitör Alıcam Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,823
ms süresinin yüksek olmasına dikkat et daha fazla verim alırsın

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
üstüne biraz daha koyup Lg IPS panel alabilirsin. IPS paneller klasik TN panele göre daha fazla renk gösterir. bu da daha kaliteli görüntü demek. ayrıca görüş açıları daha iyidir. yandan baktığın zaman diğer TN panel monitörlere göre daha iyi görüntü alırsın. zaten 21.5" ile 23" arasında çok fark yok.

LG 21.5" IPS225V-BN GENİŞ EKRAN LED-IPS MONİTÖR - 458 TL

aksi takdirde verdiğin linkteki monitör güzel.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende ztn 21.5 inch lk var daha buyuk bısı ıstıyom bıde bnm kı eskıdı full hd boso ostoypö lınk tekı monıtör guzel demıssın Fiyatına göre felanda ıyı mı sence ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
fiyatına göre iyi ancak büyük istiyorsan 23" al tabi...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Max 410 Tl Bütçe İle

23 İnch +
HDMI Girişi
1080 Pixel

Bir Monitör Bakıyorum Tavsiyelerinizi ala bilirmiyim ...

Bide Bu Nasıl
http://www.tekmarshop.com.tr/Produc...d-arkadan-ayd305nlatmal305-lcd-monit246r.html

Aradıgım ozellıklerı barındırıyor sızde bı bakın istedim...

Aynı modelin 21.5 inch olanını aldım ben 300TL ye , hani oldukça güzel ve çok araştırdım bu fiyata AOC nin modelleri var , eğer samsung veya diğer markaların hem HDMI çıkış hemde LED olarak bu fiyattan daha ucuza önerileriniz varsa buyrun hodrimeydan :)

Ben AOC vs HP ikilisinde , HP yi seçtim memnunum.

Ek olarak Bimekse bak orda ucuz HP ler

ercet67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Max 410 Tl Bütçe İle

23 İnch +
HDMI Girişi
1080 Pixel

Bir Monitör Bakıyorum Tavsiyelerinizi ala bilirmiyim ...

Bide Bu Nasıl
http://www.tekmarshop.com.tr/Produc...d-arkadan-ayd305nlatmal305-lcd-monit246r.html

Aradıgım ozellıklerı barındırıyor sızde bı bakın istedim...

hocam senin bu ekrani ne amacla kullanacagina bagli.sadece internetde gezinti yaparim diosan bu ekrana gerek yok.fazla.arada film izlerim diosan ok ideal. ama oyun delisiyim diosan az:) eger oyun cok fazla oynuyorsan tepkime suresi 5 ms den az olsun. 2 ms super.inc olayina gelince o inc araligi ideal. bende 27 inc var ama bir sure sonra gozune hepsi ayni gelio. ama 23 inc civari ideal ve yeterli.dedigim gibi sadece internetde gezinirim diosan full hd ye bile gerek yok.siradan birsey al paran cebinde kalsin.