Monitor aldım nasıldır sizce? Ve uçakla götürme olayı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
aklıma gelen tek şey özel kargo firmaları var bunlar için başka da bilgim yok

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Monitör güzel gözüküyor. Türkiye'ye nasıl sokarıma gelirsek. Açıkcası kutusu ile kargoya verirsen neler olabilir bilmiyorum. Tercihen büyükçe bir bavulun içine yerleştirip geçirmek daha kolay olur. Orjinal kutuyu her koşulda korumaya çalış. Çünkü uçakta bavullara çok iyi davranmıyorlar. Türkiye'ye girişte genel olarak bir sıkıntı yaşanmıyor ama özel kargo firmaları ile kesin gümrüğe takılırsın ve senin ucuz monitör artık ucuz olmaz.

earth_game

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar 12 inç 2 tepki süresi lcd bilgisayar monitörü varmı eğer varsa bu monitörle son çıkan bilgisayar oyunlarını oynuyabilirmiyim.MONİTÖRÜN küçük olması lazım büyük ekran yüzümü yakıyor

S

SDN Anonim 291487

SDN Okuru
Monitörün gayet güzel keşke o monitör bende olsa :) Gümrüğe takılırsa işte o zaman çok kötü olur ama umudunu yitirme :D

ceahun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kargo kısmının yüklemesine kırılacak eşya olarak özellikle belirtmelisin zira kargolara biraz tatlı sert davranıyorlar.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1. mesajtan itibaren 40 gün geçmiş.
Eminim adam dönmüştür evine.

gameci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ölmedim arkadaşlar :D evime dönmüştüm ve 2 senedir mu harika monitörü rahatlıkla kullanıyorum tavsiye ederim :D

CASHFORCE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Rusya'ya gidiceğim. Lanet Kasa ve Monitör'ü uçak bagajına vermeyi korkuyorum. Eğer yanımda alırsam. 8kilo'yu geçtiği için izin vermezlerse sıkıntı büyük. Kasa neysede hadi. Monitör ü nasıl götürecez kırmadan???