Mondragon'un G.Saray Özlemi!

Bu konuyu okuyanlar

aliihsangs12

Müdavim
Katılım
29 Nisan 2008
Mesajlar
1,348
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
mondragon_galatasaray.kucukresim_1_.jpg


İkinci yarı kamp çalışmaları için takımı FC Köln ile birlikte Antalya'ya gelen Kolombiyalı file bekçisi Aly Faryd Mondragon, Galatasaray'ı unutamadığını ve Galatasaray'a karşı oynayacağı bir maçla futbola veda etmek istediğini söyledi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln, Antalya'nın Seril İlçesine bağlı Belek Beldesi'ndeki Cornelia Oteli'nin futbol sahasında ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktörü Christoph Daum yönetiminde çalışmalarını sürdüren Köln'ü Antalya'da bulunan Alman vatandaşlar da yalnız bırakmıyorlar.


Galatasaray'da uzun yıllar başarıyla görev yaptıktan sonra Köln'e transfer olan Kolombiyalı file bekçisi Mondragon, takımının antrenmanı sonrası İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Mondragon, Galatasaray formasını 6 yıl giydiğini vurgulayarak, "Kulübü, takımı, tabii ki taraftarları unutamıyorum. Burada çok güzel günlerim geçti. Türkiye'yi çok seviyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum" dedi. Mondragon, Türkiye'de geçirdiği günleri unutamadığını sık sık vurgularken, Köln'de şu anda çok mutlu olduğunun da altını çizdi. Köln taraftarlarıyla, Sarı-kırmızılı taraftarları da karşılaştıran Mondragon, "Köln'de ortalama 50 bin taraftara karşı maçlarımızı oynuyoruz. Buradaki taraftarlar da çok iyi. Ama Galatasaraylı taraftarların yeri benim için ayrı" diye konuştu.


mondragon.jpg


Mondragon "Jübileni Galatasaray'da yapmak ister misin?" şeklindeki bir soruya ise, "Köln'de mutluyum. Burada futbolu bırakacağım. Ancak Galatasaray'a karşı oynayacağımız bir maçlar futbolu bırakmak istiyorum. Galatasaraylı taraftarların karşısında jübile istiyorum" diye cevap verdi. FC Köln, ikinci yarı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürürken, Daum'un yardımcısı olan ve Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde ağır idmanlarıyla dikkat çeken Roland Koch, Köln'de de adeta futbolcuların pestilini çıkartıyor. Koch, ilginç motivasyon hareketleri ve sözleriyle de kampın neşe kaynağı oluyor.


mondragon2td3.jpg




Kaynak
 

onursevim

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
Bu adam tam bi gs liydi. gitmesine en çok üzüldüğüm oyunculardan biriydi. ayrıca süper bi kaleciydi.
 

AYT@C

Doçent
Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
548
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sen benim için ve Tüm galatasaray taraftarı için Unutulmazsın Ali Ferid Mondragon ..

Çünkü kalbinle oynuyordun ..
 

PRoMeTuS

Müdavim
Katılım
17 Mayıs 2007
Mesajlar
1,617
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Galatasaray büyük başarılıarı büyük kalecilerle yaptı, taffarel ve mondi. yine büyük bi kaleci istiyoruz, yürekli savaşçı ..
 

TazzzY

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
Gerçek cimbomlu futbolculardan biri idi :)
 

kramp34

Doçent
Katılım
11 Şubat 2008
Mesajlar
811
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Galatasarayda gelmiş geçmiş Hagi'den sonra en çok sevdiğim bir oyuncu ve halada seviyorum. :)

Futbol hayatında başarılar diliyorum. :)
 
Üst