27 yaşında bir kardeşinizim . 3 aydır bu dertteyim ; 1-2 aydır malatya maraş ve hatta ilçelerin tamamında cildiye randevusu arıyorum bulamıyorum . O yüzden bir bilen varsa veya tecrübe eden varsa ona danışmak istedim . Benim vücudumun bir çok yerinde( diz kapağı genital bölge ve çevresi ) hatta göremediğim vücut bölgelerinde bile su siğili çıktı . Moluskum kontagiozum dedi doktor ankaraya yolum düştüğünde gitmiştim . Spray sıktı( araştırdım sıvı nitrojenmiş ) 2 haftada bir gel dedi . Yalnız ankaraya gidemiyorum 2 haftada bir zaten gidemem . Burda sıktırdım bir kez daha randevu bulmuştum . Ama öyle çoğaldı ki hangi birine sıktırayım ; yetmediği gibi hepsine sıktırmaya kalksam ; o da imkansız gibi bir şey ; otur sıkayım diyor , bir sürü var görülmeyen yerlerde bile var . Bunu nasıl tedavi edebilirim ? Molusk bile süremiyorum , göremediğim yer olduğu için tek başıma süremiyorum başkasına da diyemiyorum . Bunun çözümü nedir ? ( araştırdım cinsel yolla falan bulaşıyormuş ; ömrümde cinsel ilişkim olmadı , bağışıklık sistemi zayıf kişide oluyormuş ;senede 1 kere hasta oluyorum ama yine de olabilir ama bu kadar çok olamaz diyorum , kaşımayla başka yere taşınırmış ; hiçbirini kaşımadım dokunmadım bildiğimden dolayı , ortak giysi ile bulaşıyormuş ; ortak giysi de asla giymem . Yani anlam veremiyorum bir türlü . Bilen ya da yaşayan var mı ne yapmalıyım ?