serhatdundar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 99
Türkiyede modifiye yasak diğer ülkeleri bilmiyorum.Bunların çoğu zaten Film için Zevkine düşkün insanlar veya Çekme belgeli araçları bu hale getirmişlerdir proje çizilir orneğin Beyaz Cryhsler buyuk ihtimal ProjelidirBunlar nasıl proje çizdirmeden (ki istese de çizdiremez), önde uyarı aracı olmadan trafiğe çıkabiliyor? Yasak değil mi?
Bir tek o arabaya benziyor zatenTürkiyede modifiye yasak diğer ülkeleri bilmiyorum.Bunların çoğu zaten Film için Zevkine düşkün insanlar veya Çekme belgeli araçları bu hale getirmişlerdir proje çizilir orneğin Beyaz Cryhsler buyuk ihtimal Projelidir![]()
Cryshlerdan bahsediyorsan bende severim Bi mercedese Audiye göre Farklı bi havası var binme fırsatım oldu kontağı çevirince koltuğu kendi ayarliyoŞu arabayı seven tek ben miyim kimse beğenmiyor?
Bir tek o arabaya benziyor zaten![]()
Kendimi bildim bileli Chrysler 300 c sevdam varCryshlerdan bahsediyorsan bende severim Bi mercedese Audiye göre Farklı bi havası var binme fırsatım oldu kontağı çevirince koltuğu kendi ayarliyoguzel ozellikleri var
Abartılan kadar yok görüntüsü hoş pek performansli degil ama uzun yolda çok konforlu park sorunu yaşatır ama alan adam zaten parkı yakıtıni vs duşunur zatenKendimi bildim bileli Chrysler 300 c sevdam varnereden öğrendiysem artık
Çok satmıyor mu acaba?Abartılan kadar yok görüntüsü hoş pek performansli degil ama uzun yolda çok konforlu park sorunu yaşatır ama alan adam zaten parkı yakıtıni vs duşunur zaten3 bin motoru var diye biliyorum kukreyişi falan güzel dediğim gibi ayrı bi havası var Ben bmw yi daha çok severim ama örneğin 520 D heryerde görülüyor cryshler öyle değil Umarım anlatabilmişimdir
![]()
Hayır fazla satmıyor ötv kdv vergiler belli akaryakıttan bahsetmiyorum bileÇok satmıyor mu acaba?![]()