Modifiye windowslar yasalmı

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
:huh:bu konuyu merak ediyorum doğrusu acaba modifiye yapılan ve katılımsız otomatik kurulan windowslar yasalmı yoksa değilmi bu konuda yadınlatırmısınız acaba:huh:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
EULA'ya göre sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapman yasak. Modifiye Windows'larda sistem dosyalarını düzenliyorsun.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kendi satın almış olduğunuz windows un serial ini kullanırsanız yasal olur herhalde..:dirol:

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bencede windowstan çok Seriali önemli önemli. Yasal Seriali kullandıktan sonra sorun olmamalı bencede. Tabi bu kendi yaptığınız modifiye için. Dağıtırsanız yasa dışı :)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Para ödemediğin hiç bir şey yasal değil eğer yazılım ücretli ise...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
yani bu durumda modifiye windows kullanmak suç oluyor peki acaba modifiye linux yapılması mümkünmü bunu sordum çünkü modifiye işletim sistemlerinin orjinalinden daha kararlı ve stabil çalıştığını duydum

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
yani bu durumda modifiye windows kullanmak suç oluyor peki acaba modifiye linux yapılması mümkünmü bunu sordum çünkü modifiye işletim sistemlerinin orjinalinden daha kararlı ve stabil çalıştığını duydum

Linux'un 300 küsür dağıtımı + kurarken dahi kendin sıfırdan düzenleyebileceğin dağıtımlarıyla beraber zaten başlı başına modifiye sayılrı, linux'u hiç kullanmamış olduğundan bunu soruyorsun, denediğinde anlayacaksın. :)

Windows konusunda ise modifiye hiç bir dağıtıma güvenmeye gelmez, çünkü bu sistemler keyloger, trojan gibi içerikler barındırıyor olabilir. Sadece orjinal windows cd'sinden kurlum yapınız... :)

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Linux'un 300 küsür dağıtımı + kurarken dahi kendin sıfırdan düzenleyebileceğin dağıtımlarıyla beraber zaten başlı başına modifiye sayılrı, linux'u hiç kullanmamış olduğundan bunu soruyorsun, denediğinde anlayacaksın. :)

Windows konusunda ise modifiye hiç bir dağıtıma güvenmeye gelmez, çünkü bu sistemler keyloger, trojan gibi içerikler barındırıyor olabilir. Sadece orjinal windows cd'sinden kurlum yapınız... :)

Öyle deme şuan sana yazıyosam modifyeli xp dua ediyorum :D nLite diye birşey var kullanması okadar zor değil tabiki herkez kendi modifyesini yapa bilir bence ön yargılı olma :D

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tam olarak EULA'yı okumadım ama genelde bu şekildeki reengineering (yeniden yapılandırma) işlemleri yasaktır.

Bundan 4 yıl önce aldığım Sony Ericsson K750i'nin kullanma klavuzunda yasak olduğunu okumuştum ama biz üzerinden her türlü işlemi yapıyoruz.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
serial gercekse sorun yok ama suanakada yapılan nerdeyse bütün modifiyeler kendilerini orjinal yapıyor zaten .:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar Yasal değil biliyoruz ancak eğer yasal değilse neden forumda onlarca modifiye Windows 7 geziyor bunu sorabilir miyim? Nerde SND 'nin kuralları...

Not=Yasal olmadığını biliyorum biraz eleştiri olsa kurallara bence kilitlenmeli modifiye Windowsların konuları...

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Aynı şekilde dvdrip yapmakta yasal değil; Lisans ve telif hakkıyla korunan ürünlerde oynama yapmak yasaktır Kopyalanamaz bir kısmı veya tamamı yayınlanamaz, üzerlerinde oynama değiştirme işlemleri yapılamaz.

Anlayacağınız internet alemindeki materyallerin %60' yasal değil...

Reaksiyon puanı
2,148
Bugün sakarya da bi liseye staja gittim, orada bile tüm bilgisayarlara ultimate xp diye bişey kurmuşlar :)

nigdeli5168

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yasal deil ama sorun olmuyo gibi
şimdiye kadar bi sorun olmadı

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Tam olarak EULA'yı okumadım ama genelde bu şekildeki reengineering (yeniden yapılandırma) işlemleri yasaktır.

Bundan 4 yıl önce aldığım Sony Ericsson K750i'nin kullanma klavuzunda yasak olduğunu okumuştum ama biz üzerinden her türlü işlemi yapıyoruz.

ben w810i'yi aldığım ilk gün modifiye ettim :D.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Toy zamanlarımda bende indirmiştim ama kuramamıştım :D
Öğretmenler falan bile hep modifiye kullanıyor etrafı sarmış durumdalar :D

o bişey mi?? benim arkadaş perfect xp'e orjinal diyo :D la de git işine adamla kafa bulma diyom
pis.png
inadına orjinal diyo :D iyi ben de senin eşeğin gancık olsun dedim
pis.png

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
şu anda kullandığım win7 ye de modifiyeli diyebilirim :D kurulduğu andan itibaren crackli :D