Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bunu yazınca Cod düşmanı gibi duracağım ama ne bilim yani cod 4 Mp'sine haftalarımı vermiş biri olarak söylüyorum değişen ekipmanlar haritalar dışında birşey göremedim. Patlama efektleri eklenmiş gayet güzel olmuş. Zaten ekranın blurlanması kan efektleri Cod 4'ten beri var. Yine aynı şekilde MW2 deki perk sisteminden özellikler görüyoruz. Galiba MW3 yine senaryo desteği ile gelecek pek değişik birşey göremedim. Ve son olarak bunu inanınki karalamak amaçlı yazmıyorum.
Artık bu oyundan sonra grafik motoru değişmezse veya gelişmezse hiçbir saygım sevgim kalmaz bu oyuna.Bundan sonraki oyun ya Sledgenin yada Treyarch'ın ikisindende umutlu değilim ...
Artık bu oyundan sonra grafik motoru değişmezse veya gelişmezse hiçbir saygım sevgim kalmaz bu oyuna.Bundan sonraki oyun ya Sledgenin yada Treyarch'ın ikisindende umutlu değilim ...
Oyun dünyası modern arenaya geçtikten sonra standartını kaybetti eskiye nazaran oyunlar daha kötü.Arada işte bir iki tane bf cod gibi güzel oyunlar çıkıyorda oynuyoruz.