Modern Warfare 2 Hamachi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhaba COD MW 2 hamachiden deneyeniniz oldu mu acaba? Çalışıp çalışmadığı hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Arkadaşlar ile gerek beraber ilerleyerek gerekse karşılıklı deathmatch tarzı oynamak istiyoruz.

Şimdi hamachiyi bilmeyenler belki vardır ekstra açıklama ekleyeyim bari onlarda belki bu tarz birşey arıyorlardır.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Hamachi internet üzerinden sanal ağ oluşturmaya olanak sağlayan bir bilgisayar yazılımıdır.
Premium ve Basit sürümleri mevcuttur. oyunların VPN protokolu üzerinden yerel ağ olarak LAN üzerinden oynanmasına olanak sağladığından bazı oyun firmalarının tepkisini çeken[kaynak belirtilmeli] program ile 16 kişilik büyük bir oyun veya iş ağı kurulup transferler yapılabilir. Web üzerinde arama yaparak çeşitli oyunların binlerce ağını bulabilirsiniz.

Kaynak

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hamachi değilde Hamachi ayarında hatta ondan daha başarılı başka bi yazılım var.

Hamachi ile oynayamadığımız bütün oyunları bu programla oynamıştık. Hamachide örneğin bizim wista 64 bit işletim sistemizle arkadaşımızın 32 bit xp sistemi aynı ağda oyun oynayamamıştık
Ama leafle oynadık. Sorunsuz bi şekilde kopmadan hemde..

http://www.leafnetworks.net/

Edit : modern war 2 ile denemedik ama sorun yaşacağını sanmıyorum

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim bilgiler için. Denemeden öğrenemeyeceğiz sanırım

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dün indirdim ama steamını indirmişim kuramadım tekrar iniyor ama kolay değil 11 gb 1 mbps hız ile. inince illaki deneyeceğiz :D

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün indirdim ama steamını indirmişim kuramadım tekrar iniyor ama kolay değil 11 gb 1 mbps hız ile. inince illaki deneyeceğiz :D

bende steam indirmiştim ilk başta kuramadım sonra kurdum oyunu dün akşam hatta biraz oynadım süper olmuş oyun beni bitir diyor kurulum hakkında yardım istersen mesaj atabilirsin

kesiciturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
garena yla oynayamadım . bendeki skidrow sürümü. ( steam la ilgili hiçbirşey yok.
multiplayerına steam kurmadığı için giremiyorsunuz.
steam yükleyip giriş yapınca girebiliyorsunuz.)

garena teknowm2 mw2 multiplayer loader istiyor. oyunun exesi olarak onu gösteriyorum kabul etmiyor.

hamachiyle denemek istiyorsanız bir ağ oluşturup deneyelim.

Ad MW2SDN
Şifre MW2SDN

eklemek isteyen eklesin. cumartesi deniyebiliriz. 14.11.09 pazardan itibaren 1 hafta ben giremem vizeler var . sizlerin vakti olursa siz denersiniz .

inş olur. :D

HaYto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi oynayan yokmu arkadaşlar ? ben suan onlıneyım beklerım
Ad korazpc
Şifre 123

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33