Modern Combat 4 Sorunu

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün HTC Desire Sv cihazıma torrent yoluyla mc4 indirdim,için obb,patch ve apk çıktı,obb dosyasını ext_sd/android/obb içine attım,mc 4 kurdum sonra checkin reguired files yazısı geldi,Game succesfully downloaded click ok yazısı geldi,oka basladım,1-2 sn sonra masaüstüne attı.Obb dosyasını (2 gb) telefon hafızasına mı atmam gerekiyodu?Onda da 100 mb yer var,dolayısıyla atamam,çözümü olan var mı?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Dün HTC Desire Sv cihazıma torrent yoluyla mc4 indirdim,için obb,patch ve apk çıktı,obb dosyasını ext_sd/android/obb içine attım,mc 4 kurdum sonra checkin reguired files yazısı geldi,Game succesfully downloaded click ok yazısı geldi,oka basladım,1-2 sn sonra masaüstüne attı.Obb dosyasını (2 gb) telefon hafızasına mı atmam gerekiyodu?Onda da 100 mb yer var,dolayısıyla atamam,çözümü olan var mı?
Instruction Rooted user:(rootlu kullanıcılar için)

1~Install apk (apk yi kur)
2~Download obb and Titanium Backup files (obb dosyalarını ve titanium backup dosyalarını indir)
http://www.mediafire.com/?t8wqadu11grzg53 (silinmeden indir)
3~Move obb folder to obb and TitaniumBackup folder to TitaniumBackup (obb yi obb klasörüne titanium dosyalarınıda titanium backup klasörüne kopyala)
4~Restore data only in Titanium Backup (titanium backuptan geri yükleme yap)
5~Make sure you run offline (internetin kesik olduğuna emin ol)
internette çözümü böyle buldum kardeş.

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş root yapmam tele,beliki 3-4 yıla 16 gblik tel alırım :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Telefonda depo hafızasına atacan o dosyaları ki sanırsam depo hafızası fazla değil o telefonun