Moderasyona Teşekkür

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bildiğiniz üzere Mü-Yap'ın saçmalığından dolayı müzik bölümündeki bütün konular yeniden düzenlenmek zorunda kaldı. Bu iş gerçekten çekilir dert değildir. Moderasyonumuz belki de bütün işlerini güçlerini bırakıp hem bu işle uğraştılar hem forumu hiç bir aksamaya uğratmadan başarıyla idare ettiler. Bu büyük özverilerinden dolayı ben kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Yani bunu çekmeyen bilemez. Üst yönetim takdirlerini bildirmişlerdir ama biz üyeler olarak modlarımıza ayrıca teşekkür etmemiz gerektiğini düşündüm. Sağolun var olun.

Dipnot: Bu kadar yalakalıktan sonra bişeyler yaparsın heralde [MENTION=376]pesimist[/MENTION] :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Pesi ve maviler tek başlarına hallettiler meseleyi. Bize gerek bile kalmadı :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
vallaha yeşillere bi şey kalmadan pesi ve maviler her şeyi kısa sürede halletti :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Pesi ve maviler tek başlarına hallettiler meseleyi. Bize gerek bile kalmadı :D
Hmm. Ondan kimsenin sesi çıkmıyor :D E o zaman mavilere teşekkür eder, "alt tarafı bir SDN kupası için beni düşürdüğünüz hallere bakın." diyerekten usul usul uzarım ben...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Kurşun Kalem olsun Kırmızı Kalem :P

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
O mahkeme kararının sonucu ne oldu.
Forumun Kapanma durumu ortadan kalkmıştır umarım.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Valla Başta ; Abim , Serhat , Furkan o kadar yoruldu ki onların o tempoyla o hızla çalışmalarını ancak başım dönerek seyrettim .

Furkan bana abla bişey silme sen karışıyor diyene kadar bende uğraştım .
O kadar muazzam çalışıyorlar ki o zaman şahid oldum , bu bütünlüğü korumak için sarfedilen çaba başka hiç biyerde olamaz

Bende teşekkür ederim İYİKİ VARSINIZ !

SDN SİZNLE GURUR DUYUYOR !!!

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
adamlar kendileride youtbe'ta klip yayınlıyor ama hala yanlış yerlere saldırıyorlar... tabi youtube onlara kalın gelince hemen SDN'ye sardılar...

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ellerine gözlerine parmaklarına beyinlerine yüreklerine sağlık

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Ne oldu bu adama daha yetki verilmedi mi :D

Şakayı bir kenara bırakırsak mu-yap'ın SDN sayfasının en belirgin yerine istediği yazıyı yazdırmak istemesi ve SDN yönetiminin buna karşı çıkması ve zaferi güzeldi.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ne oldu bu adama daha yetki verilmedi mi :D

Şakayı bir kenara bırakırsak mu-yap'ın SDN sayfasının en belirgin yerine istediği yazıyı yazdırmak istemesi ve SDN yönetiminin buna karşı çıkması ve zaferi güzeldi.

Yanlış anlaşılma var burda, yetki değil SDN kupası istiyorum, zaten bir gün SDN'yi komple ele geçireceğim, o yüzden problem yok :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Yanlış anlaşılma var burda, yetki değil SDN kupası istiyorum, zaten bir gün SDN'yi komple ele geçireceğim, o yüzden problem yok :D

SDN bu adama dikkatli bakın sonra dönün bir daha bakın hacker falan olabilir :D Ne gırgır yaptın ya bayağı güldüm bu konuya :D

Reaksiyon puanı
10,327
emeği geçen bütün görevli arkadaşlara teşekkür ediyorum.