Merhaba beyler ben 1 hafta önce TP-LINK TD-W8951ND model modemini aldım. Modem işlerinden hiç anlamam.İlk defa kablosuz kullandım ve kurdum modemi Yeni öğrendim wep ve wpa adlı 2 tane güvenlik türü varmış beyler benim ki wep. modemin şifresi varmı yok mu anlıyamadım. İçime bi kuşku düştü. Modemi kurarken bana modem şifresi belirle dedi bende bi şifre koydum ama. Modem hiç şifre sormuyor pc açılınca direk bağlanıyor.Acaba başkalarınada mı şifre sormuyor benim modem diğer pcler bağlanmaya çalışırsa Ben başka birine bağlanmak istesem şifre soruyor. Ayrıca modemlere bağlanma yerine gelince benim ismime sağ tıklayıp özellikler deyince 2 bölüm var bağlantı ve güvenlik güvenliğe tıklıyorum şunlar var ordada
güvenlik türü : kimlik doğrulama yok (Açık) yazıyor zaten burda kuşkuya düştüm. bu ne demek ? yani herkes benim modeme bağlanmak isterse şifre sormadan bağlanabiliyormu
şifreleme türü: wep
ağ güvenlik anahtarı : (şifrem)
acil yardım bekliyorum beyler. benim modemim wpa desteklemiyor bu arada.
güvenlik türü : kimlik doğrulama yok (Açık) yazıyor zaten burda kuşkuya düştüm. bu ne demek ? yani herkes benim modeme bağlanmak isterse şifre sormadan bağlanabiliyormu
şifreleme türü: wep
ağ güvenlik anahtarı : (şifrem)
acil yardım bekliyorum beyler. benim modemim wpa desteklemiyor bu arada.