Modemin interneti gitti

ProstangasTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün pcde takılırken aniden internet gitti, faturayla bir sorun olmadığını görünce apartmandaki internet kutusunu artık anlastremi ne deniyorsa, bu kablolama konularında çok bir bilgim olmadığı için oradaki ismimizi gördüğüm kablolara baktım ve bitanesinin siyah bantla saçma bir şekilde bağlandığını gördüm. Sonra yerlerini değiştim filan derken bir değişiklik olmadı ne yapsam size fotoğraf mı atsam yoksa ttelekomu mu arasam böyle bir olay için bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Reaksiyon puanı
10,549
Kabloları ilk haline getirip musteri hizmetlerini aramanız daha iyi olacaktır.
Adsl ve internet ışığı yanmadıginda ya kablolama sorunu vardır ya bakim onarim vardır yada modem pert olmuştur.
Sadece internet ışığı yok ise genellikle iss kaynaklı sorundur veya bakım/onarim
Müşteri Hizmetleri sizin durumunuzu direk görebiliyor. Tabi sinyale bakarak söylüyor bazen ihtimaller yüzünden kesin cevap veremeyebilir ler. Sorunun bina içinden mi kendilerinden kaynaklı mi olduğunu soyleyebilirler. En kötü durumda arıza kaydı bırakırsiniz gelip bakarlar.
Siyah bantlı olan Kablolar ek yapildiktan sonra birbiriyleriyle temas olursa internet erişiminiz olmaz bu sebeple bantlarla ayirirlar