Modeme reset atamıyorum yardımm lütfenn

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Air Ties RT-205 modemim var tt netin verdiği.Wlan şifresini unutuldu bende masaüstü bilgisayarını modemin yanına götürmeye üşendim direk resetleyip yeni şifre vereyim dedim. Reset tuşuna basılı tutmama rağmen hiç bişe olmadı resetlenmedi epey basılı tuttum tuşa ama hiç bişe olmadı.sonra pc den kablosuz ağları arattım modemim çıkmadı napmam lazım :huh:

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisi olan yokmu arkadaşlar

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Modeme ulaşım adresinden yapılıyordu restart işlemi diye haıtrlıyorum..Benim modemin ulaşım adresi 192.168.2.1 ...Sanırım seninkide budur.Girip bi kurcalamanı tavsiye ederim..

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modeme ulaşım adresinden yapılıyordu restart işlemi diye haıtrlıyorum..Benim modemin ulaşım adresi 192.168.2.1 ...Sanırım seninkide budur.Girip bi kurcalamanı tavsiye ederim..
sorun modemle pc arasında epey mesafe var kasayı götüremiyorum modeme.usb adaptörle bağlanıyordum ne olduysa resetlemeye çalıştım bu sefer modem kayboldu wlanda gözükmüo sorun ne olabilirki resetlenmişte wlan kapanmış olabilirmi ki.

recepsah

Asistan
Reaksiyon puanı
0
modemi pc nin yanına götürmeyi denesen daha kolay olmaz mı?
reset içinse airtieslarda 20 saniye kapalıyken basılı tut sonra reset tuşunu bırakmadan modemi aç 20 saniye daha reset tuşuna basılı tut.

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
modemi pc nin yanına götürmeyi denesen daha kolay olmaz mı?
reset içinse airtieslarda 20 saniye kapalıyken basılı tut sonra reset tuşunu bırakmadan modemi aç 20 saniye daha reset tuşuna basılı tut.
açıkçası modemle pc benim deil başkasının dediklerini yapacam teşekkürler.benim kafama takılan modem arızalandımı acaba neden wlandan gözükmüyor.benmi resetlerken bozdum acaba.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
açıkçası modemle pc benim deil başkasının dediklerini yapacam teşekkürler.benim kafama takılan modem arızalandımı acaba neden wlandan gözükmüyor.benmi resetlerken bozdum acaba.
Reset işleminden sonra modemin kablosuz özelliğini tekrar mı etkinleştirmek gerekiyor acaba?Belki varsayılan olarak devredışı kalıyordur.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşın dediği gibi orda restart şeysi var ama ona basılı tutunca resetlemiyor malesef..20sn basiyoduk sonra cek yeniden çalıştır bi 20sn daha filan şu an hatırlamıyorum.Ama googleda aratırsan o modemi resetlemeyi kolayca öğrenebilirsin.