Modem WiFi

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar bizim modemin WiFi vericisi arzalandı ikinci el TTNET AirTies modem bulduk şimdi ben pc de ağır oyunlar falan yüklediğim için güvenmiyorum bu modeme bu modemi sadece WiFi olacak şekilde diğer modeme bağlanabilirmiyim

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Arkadaşlar bizim modemin WiFi vericisi arzalandı ikinci el TTNET AirTies modem bulduk şimdi ben pc de ağır oyunlar falan yüklediğim için güvenmiyorum bu modeme bu modemi sadece WiFi olacak şekilde diğer modeme bağlanabilirmiyim
Köprülerem işlemi uygunsa olur ama zaten aynı işlemi görecek mantıken..

pc-kurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim internet sunucuları hangisi olursa olsun beş para etmez modem verirler ,3 kuruş fazla ver kaliteli bir modem almanız tavisye ederim alacağınız modemin özellikleri konusunda google ,kaliteli kablolu veya kablosuz modem diye yazın ,ve özelliklerini farkını iyice anladıktan sonra internetten bir alışveriş sitesinden olmadı yakınınızdaki bir yerden alın tavsiyem budur,bird repeater almanız iyi olurdu çekmeyen yerlere evinizde sinyali yayar güçlendirerek,modeminizi elektromanyetik dalga yayan ev cihazlarından uzağa yerleştirin tv,radyo falan vs şeylerden uzağa ,cep tel kullanımı bile etkiler