Modem Resetleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adrasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Öncelikle herkese iyi akşamlar :) bir maruzatım vardı. Super Online Fiber Optik 10 Mbps internetim var kablosuz ağdan bağlanıyorum şifremi unutmuştum :blush: ağı kaydetmiştim ordan otomatik bağlanıyordum bugün şifremi bulmaya çalışırken yanlışlıkla aradağım yerden o yanlış şifreyi girdim ve ağdan attı beni :crying: sonra arkadaşımın ağından girip şifremi buldum ama geç oldu ağa bağlanmak için doğru şifreyi girdiğim zaman bile ağa bağlanmıyor değişik bi durum gerçekten ne yapacağımı bilemedim modemi resetlemek var şuan aklımda ama sizce ne yapmalıyım ? cevaplar için şimdiden teşekkürler

edit: ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Eğer modemi resetlemekte kararlı isen modemde ufak bir delik var. İnce bir şey misal kürdan ile içine bastırdığında bir düğme olduğunu göreceksin. Basılı kal yaklaşık 10 saniye. Modemin ışıkları tamamen sönüp tekrar yanacak. Böyelece modemi resetlemiş olursun. Ya da modemin internet arayüzünde yönetim kısmında fabika ayarlarına dön var. ordan da halledebilirsin kolay gelsin.

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
kablosuz ağ şifresinden bahsediyorsan
resetleyip modem arayüzünden girersen istediğin şifreyi koyabilirsin

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
şimdi şöyle birşey var şuan modeme bağlanamıyorum reset atınca bağlanıp modem arayüzüne girebilirmiyim?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
KAblo ile girebilirsin. Ethernet yani.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
tamam resetliyorum şimdi :) hadi hayırlısı :) bitince yazarım buraya

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
modem resetlemek bu kadar uzun sürmemeliydi,inşallah bir terslik yoktur.

ama kablosuz ayarlarını yeniden yapılandırmak için kabloyla modeme bağlanır istediğini yaparsın,bunun için reset atmaya gerek varmıydı?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
kablodan bağlanmıyor resetledim ama

edit:ben kaç yıldır bilgisayar kullanıyorum hiç bu kadar aptal hissetmemiştim kendimi :) modemi resetledikten sonra kablosuz dan bağlanıp modemin altındaki şifreyi girmek aklıma yeni geldi :) problem halloldu herkese teşekkürler

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
modem arayüzünden,modemin markasının şifresini yazarak giriyorumda.siz''modemin altındaki şifreyi girmek''demişsiniz,biraz açarmısınız.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
hayır arayüz değil modemde kablosuz şifresi var ilk geldiğinde de ordan girmiştik kablosuz bağlantıya modem arayüzüne girmek için başka bişey gerekiyor :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
hmm hallettin yani hadi geçmiş olsun :)

apcofsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar
Superonline modemini resetlesem televizyonumuz da internete bağlı olduğu için ona da bişi olur mu acil dönerseniz

sena kılıç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar
Superonline modemini resetlesem televizyonumuz da internete bağlı olduğu için ona da bişi olur mu acil dönerseniz
modemi resetlediğin zaman tekrar kurulumu bazı ayarları var ben resetledim yapamadım. Arkadaşım 11820 yi aradı onlar yardımcı oldu.