Soru Modem Önerisi

Luck3145

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bir süredir türknet kullanıyorum kablolu hızım 41 mbs kablosuz hızım 20 civarlarında oda sadece modemin yanında ilk kurulumdan sonra. Sürekli telefon tablet pc olsun wifi den kopuyor kaydedildi bağlandı diyor ama bazen bağlanması çok uzun sürüyor ve en yüksek aldığım hız 7 mbs müşteri hizmetleri İnternet kablosunun sorunsuz olduğunu söylüyor farklı modem denedim ama aynı sorunu yaşadım bu 3 modemden hangisini almalıyım sizce ya da hızımı nasıl yükseltebilir kopmaların önüne geçebilirim

TibetAtılgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana modemini hiç değiştirmeden kablsuz sinyal genişletici kullanabilirsin.bunlar içinde sana tavsiye edebileceğim TPlink deco modelleri.2 li olanı alırsın 1.sini ana modeme kabloyla bağlarsın ikincisini istediğin yere koyabilirsin ana modeme bağlantı yapmazsın decolara bağlanırsın.hız kopma ve çekim problemin ortadan kalkmış olur.

TibetAtılgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana modemini hiç değiştirmeden kablsuz sinyal genişletici kullanabilirsin.bunlar içinde sana tavsiye edebileceğim TPlink deco modelleri.2 li olanı alırsın 1.sini ana modeme kabloyla bağlarsın ikincisini istediğin yere koyabilirsin ana modeme bağlantı yapmazsın decolara bağlanırsın.hız kopma ve çekim problemin ortadan kalkmış olur.