Modem kabloları hakkındaki sorunum.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Modem bilgisayar masasının altındaki bölgede bulunuyor. Öyle olunca da dışarıdan internet çekemiyoruz. 5m Ethernet kablosu aldım, fakat diğer kabloları çözemedim. Mesela şöyle bir kablo var : IMG_20200909_205207 - Hızlı Resim. bunun adı veya türü nedir. internette araştırdım ama bulamadım. bunun ara kablosu varmıdır?
IMG_20200909_205645 - Hızlı Resim - böylede birşey var. bu yukarıdaki fişe bağlı. eğer bu kablodan alırsak fiş ile beraber mi verilecek? biz mi takıcaz?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İkinci attığın fotoğraf ankastre den direk modemine giden kablo. 1. Attığın fotoğraf çok eskilerde kaldı sanırım bende böyle bir fiş yok.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
İkinci attığın fotoğraf ankastre den direk modemine giden kablo. 1. Attığın fotoğraf çok eskilerde kaldı sanırım bende böyle bir fiş yok.
Hocam 1. fotoğraf ile 2. fotoğraf aynı yere çıkıyor. 1. fotoğraftaki fişi takip edince 2. fotoğraftaki kablonun ucuna geliyoruz. O fişi alıp odamıza takamazmıyız? Başka odaya takılı fiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fişten bulunmuyor mu artık?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hocam 1. fotoğraf ile 2. fotoğraf aynı yere çıkıyor. 1. fotoğraftaki fişi takip edince 2. fotoğraftaki kablonun ucuna geliyoruz. O fişi alıp odamıza takamazmıyız? Başka odaya takılı fiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fişten bulunmuyor mu artık?
İkinci fotoğraftaki kabloyu ankastreden modeme çekin ve modeminize takın ardından siyah bir elektrik veren fişi vardır modemin onuda takın yeterli olacaktır.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Modem kapalı yerde olduğu için dolabın üstüne taşıyacaktım. Öyle olunca da kablolar yetişmiyor, sadece lan kablosu yetişiyor. Bu 2 kabloyu alamıyormuyuz bir yerden?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
1. Foto d tip prizde modem yurtdisindan mi alindi ?
2. Kablo ise ya ethernet ya telefon kablosu

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ethernet kablosu al dilediğin yere çekersin ama o priz modemde ki kablo da öyleyse modem yurt dışı sanırım o prizler genel de yurt dışında öyle oluyor.