Sağlıklı vücut için doğal ve kaliteli şeylerle beslenmek ekmek patates yerine kaliteli et yemek lazım o da bu çöp ekonomi ile zor.Eğer çok yakışıklı ve atletik bir yapın varsa ve eğitime ve öğretime de önem verirsen bırak model olmayı seni, direkt istihbarata isterler, davet ederler...
Basit işler için fazla uğraşmayın, en iyisini hedefleyin, yabancı dil öğrenin ve sağlıklı bir vücuda yatırım yapın.![]()
İstisnaları ne zamandır genelliyoruz?O kısmı hakkında bilgi verilmediği için biz sadece meslek babında tavsiyede bulunduk, belki babası zengindir...
Hem çok fakir olup da çok iyi yerlere, çok iyi şartlara ulaşanlar var, yok değil yani...
Son cümleden devamını getireyim. Bu ülkede adaletin herhangi bir noktada (gelir, fırsat, hukuk) kırıntısı olmadığı için anadan babadan şanslı olanlar ülkenin kaymağını yiyor. Köyde zor şartlarda doğan birisi de potansiyeli olsa bile yitip gidiyor.Genele hitaben yazmadım, bu üye hakkında yazdım. tahminen vücud geliştirme veya modelistlik kurslarına para yatıracak ve kendini geliştirecek kadar parasal birikimi vardır diye varsayarak yorum yazdım.
Ama dediğin gibi gen havuzu veya yaşam yeri veya tarzı ve maddi imkanlar kişi için önemli tabi...
Kardeş sanki biz seni hergün görüyoruz bize güzellimi diyorsunAbilerim ablalarım ilerde modellik düşünüyorum olur mu yakışıklı mıyım yaş 15
Bence gayet yakışıklısınyakışıklı mıyım