Model olmak istiyorum

Ayrcmrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abilerim ablalarım ilerde modellik düşünüyorum olur mu yakışıklı mıyım yaş 15

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hadi resim at bakalım merak içinde kaldık.
Bak yapamazsın desek üzülmeyeceksin haaa

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
ismimi buraya yaz eğer ünlenirsen senden prim kasarım :D

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Eğer çok yakışıklı ve atletik bir yapın varsa ve eğitime ve öğretime de önem verirsen bırak model olmayı seni, direkt istihbarata isterler, davet ederler...

Basit işler için fazla uğraşmayın, en iyisini hedefleyin, yabancı dil öğrenin ve sağlıklı bir vücuda yatırım yapın. :)

İnan ki, model olanlar bile kız peşinde koşarken, askeri veya istihbari meslek icra edenlerin peşinden herkes koşar (dostu da boldur düşmanı da :D ) .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eğer çok yakışıklı ve atletik bir yapın varsa ve eğitime ve öğretime de önem verirsen bırak model olmayı seni, direkt istihbarata isterler, davet ederler...

Basit işler için fazla uğraşmayın, en iyisini hedefleyin, yabancı dil öğrenin ve sağlıklı bir vücuda yatırım yapın. :)
Sağlıklı vücut için doğal ve kaliteli şeylerle beslenmek ekmek patates yerine kaliteli et yemek lazım o da bu çöp ekonomi ile zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavuk demeyin ucuz hatta orta Fiyatlı tavuklar bile çöp ne tat var ne tuz var. Kalitesizlik akıyor. Bütün ucuz veya orta Fiyatlı yiyecekler inanılmaz sağlıksız ve kalitesiz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
O kısmı hakkında bilgi verilmediği için biz sadece meslek babında tavsiyede bulunduk, belki babası zengindir...

Hem çok fakir olup da çok iyi yerlere, çok iyi şartlara ulaşanlar var, yok değil yani...
İstisnaları ne zamandır genelliyoruz?

Ya gen havuzun çok iyidir ya adam gibi beslenip sağlıklı yaşıyorsundur. Ya da istisnasındır.

Hayat belkilerle yaşanmıyor ya babası fakirse?

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Para verip hukuk okunuyorsa para verip model de olunur, para varsa olursun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Genele hitaben yazmadım, bu üye hakkında yazdım. tahminen vücud geliştirme veya modelistlik kurslarına para yatıracak ve kendini geliştirecek kadar parasal birikimi vardır diye varsayarak yorum yazdım.

Ama dediğin gibi gen havuzu veya yaşam yeri veya tarzı ve maddi imkanlar kişi için önemli tabi...
Son cümleden devamını getireyim. Bu ülkede adaletin herhangi bir noktada (gelir, fırsat, hukuk) kırıntısı olmadığı için anadan babadan şanslı olanlar ülkenin kaymağını yiyor. Köyde zor şartlarda doğan birisi de potansiyeli olsa bile yitip gidiyor.