• GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!

İpucu ModArt PC M9 Sistem Çok Yakında ⏳

Bu konuyu okuyanlar

Umut Nas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
139
14-15k arası beklenen bir sistem, her gün ModArt PC Forum'da parça paylaşıyor. Takipte kalın :)

Parçaları öğrenmek için:

Umut Nas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
139
Diğer forumdan ban yiyenler hep buraya geliyor :D.
Canım benim onla alakası yok, tabiri caizse ölü bir foruma tek uğrama amacım bu sistemi herkese duyurmak :)
Bu arada ban yedim diye de üzülmüyorum yani, ben paylaşımlarımı yapacak, ve bana değer veren kişilerin forumlarında dolaşıyorum 😉

basit

Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,482
Canım benim onla alakası yok, tabiri caizse ölü bir foruma tek uğrama amacım bu sistemi herkese duyurmak :)
Bu arada ban yedim diye de üzülmüyorum yani, ben paylaşımlarımı yapacak, ve bana değer veren kişilerin forumlarında dolaşıyorum 😉
Bura mı ölü? Gülmekten ölücem vallahi :D.

Kayn

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,081
30-40 kişinin belki 70-80 kişinin aktif olduğu, bir foruma canlı demek yanlış olur. :D Ayrıca @Umut Nas süreli ban yedi diye biliyorum. :D Neyse ban yemek koyun olmaktan iyidir, değil mi Umut?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burayı TP ile karıştırıyor galiba @SDNRobot ve @Developer sayesinde forum artık ölü değil.
Sosyal'e ölü deyip 30 kisinin aktif olduğu foruma ölü değil demek mi? İyiymis.

Son düzenleme:

Görkem Say

Müdavim
Emektar
Reaksiyon puanı
24,584
Forum bu aralar birkac ay oncesine gore daha aktif ama halen gercekten aktif bir forum demekten uzak. Ben Technopat'da da takiliyorum orasi gercekten epey aktif. Muhtemelen kalite / aktiflik orani bakimindan en iyi forum olabilir su an. Sadece acilan konulara yerinde bilgi vermekten bahsetmiyorum, muhabbeti de kaliteli.

Son mesajlar