Moda Oldu, Sıra Bende

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İnsanlarla düzgün bir şekilde diyalog kurmayı öğrenmek gerek önce.

İnsanları durmadan terslemen, kafa kesmeyi istemen kadar önemli bir sorun. Bunun için de tedavi olman gerekli.

Benden değil profesyonel kişilerden öğrenmen gerek bunları.

Kusura bakma ama ÖSS konusunda 15 yaşındaki birinden tavsiye alamam. :) Sana karşı neden böyle konuştuğumun sebebi ortada, düşüncelerine saygım var ama sen de benimkilere saygı göster ki terslemeyeyim. :)

AMaTöR_Pc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Forumda en çok karşılaştığım ve hemen her konuda bilsede bilmesede kesinlikle söylicek sözü olan biri olarak tanıyorum seni ve bana göre çok ukalasın...

Yazının biryerinde yobazlara akşama kadar laf anlattığnı söylemişsin.. merak ediyorum kendini hangi sınıfa koyuyorsun.. o yobaz diye yaftaladığın insanlarda olmayan ve sende var olan neyin var.

( herkes seni iyi tanımak veya iyi yadetmek zorunda değil buradan görebildiğim kadarıyla, benim senin hakkındaki düşüncelerim bunlar)

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hoşgeldin alemin 1 numarasına merve.:clap:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Forumda en çok karşılaştığım ve hemen her konuda bilsede bilmesede kesinlikle söylicek sözü olan biri olarak tanıyorum seni ve bana göre çok ukalasın...

Yazının biryerinde yobazlara akşama kadar laf anlattığnı söylemişsin.. merak ediyorum kendini hangi sınıfa koyuyorsun.. o yobaz diye yaftaladığın insanlarda olmayan ve sende var olan neyin var.

( herkes seni iyi tanımak veya iyi yadetmek zorunda değil buradan görebildiğim kadarıyla, benim senin hakkındaki düşüncelerim bunlar)

Yobaz diye kime hitap ettiğimi biliyor musun ki? :) Cevabı söyleyerek seni utandırabilirim. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Senin yobazın kim olduğunu söylemen beni utandırmaz ..benim sorum çok basit o yobazlarda olmayan ve seni onlardan ayıran artı nedir?

Başkalarının dini görüşüne saygı gösterebilmek, Atatürk'e küfretmeyen biri olabilmek.

Benim kime, ne zaman, neden yobaz dediğimi bilmeden konuşma istersen.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Başkalarının dini görüşüne saygı gösterebilmek, Atatürk'e küfretmeyen biri olabilmek.

Benim kime, ne zaman, neden yobaz dediğimi bilmeden konuşma istersen.

Atatürk'e küfretmeyen biri olabilmek bir marifet ya da erdem değil Merve hanım. Bunu burada neden söylüyorsunuz ki?
Ben başka bir konuda sizin sadece Türk'ün t'sini küçük yazdığı için hemcinsinize ettiğiniz ağır hakareti okudum ya, sizinle ilgili fikir edinebilmem için bu da kâfi geldi bana.
Açıkçası bu heyecanlı davranışlarınızı ve ani çıkışlarınızı yaşınıza bağlıyorum ben. Hani, 'cin olmadan adam çarpmaya kalkmak' diye bir deyiş vardır ya, o mesele işte. Göreceğiniz ve öğreneceğiniz daha birçok şey olacak hayatta, acele etmeyin.
Tanışma maksatlı açtığınız bir konuda bunları yazdığım için de kusuruma bakmayın. Yazmasam rahat edemeyecektim. Hâlâ hoş geldin bekliyorsanız, bana çok da hoş gelmediniz. İyi akşamlar.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Atatürk'e küfretmeyen biri olabilmek bir marifet ya da erdem değil Merve hanım. Bunu burada neden söylüyorsunuz ki?
Ben başka bir konuda sizin sadece Türk'ün t'sini küçük yazdığı için hemcinsinize ettiğiniz ağır hakareti okudum ya, sizinle ilgili fikir edinebilmem için bu da kâfi geldi bana.
Açıkçası bu heyecanlı davranışlarınızı ve ani çıkışlarınızı yaşınıza bağlıyorum ben. Hani, 'cin olmadan adam çarpmaya kalkmak' diye bir deyiş vardır ya, o mesele işte. Göreceğiniz ve öğreneceğiniz daha birçok şey olacak hayatta, acele etmeyin.
Tanışma maksatlı açtığınız bir konuda bunları yazdığım için de kusuruma bakmayın. Yazmasam rahat edemeyecektim. Hâlâ hoş geldin bekliyorsanız, bana çok da hoş gelmediniz. İyi akşamlar.

Marifet veya erdem olarak nitelendirmedim dikkat ederseniz. Bana göre bir artı olarak nitelendirdim. Bu ülkenin kurtarıcısı hakkında edilen lafları okusaydınız ve cevap verme şansınız olmuş olsaydı emin olun ki siz de böyle bir tepki verirdiniz. :)

Türk'ün "t"sini küçük yazdığı için değil, Türklüğü savunmaya kalkarken Türkçe'yi katlettiği için kendisine ağır bir şekilde hakaret ettim. Öyle insanlardan hiç hazzetmem ve bir insanın düşüncelerini yazılarından da anlayabilirim. Nasıl yazdığından bir kişinin karakterini çıkarabilirim. O gün de öyle yaptım. :) Bunun için de kimseye hesap vermek zorunda değilim.

Heyecanımı neye göre tarttınız, bilmiyorum. Ancak bunları ilk söyleyen olmadığınız gibi son söyleyen de olmayacaksınız. Ben bildiğini okuyan biriyim. Düşüncelerim için kimseye hesap vermem. Başkalarının düşüncelerine de saygı gösteririm elimden geldiğince. (Şekil 1-a)

Hoş geldin gibi bir tavır beklemiyordum zaten, konuyu açarken de geyik amaçlı açmıştım. Ama gayet hoş geldiğimi belirtmek isterim. :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
evet evet ciddiyim öğrettt ben senin msnni biliyorum eklimmi :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Hoş geldin Jea nerdeyse 6 ay geçti ama:D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
MacOS'u sevmeme sebeplerim var ama bir ara anlatırım onun hikayesini de.
ozelden at nedenmis merak ettim senin bir ara macos kullandigini biliyorum hatta seni macosla ilgili bir sitede gorduyudm sanirsam

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Kusura bakma ama ÖSS konusunda 15 yaşındaki birinden tavsiye alamam. :) Sana karşı neden böyle konuştuğumun sebebi ortada, düşüncelerine saygım var ama sen de benimkilere saygı göster ki terslemeyeyim. :)

Söylediklerim sadece bana ait düşünceler değil. Bu konuda uzmanlaşmış kişilerin düşünceleri. Ben sadece aracı oluyorum. Yani aslında benden değil bu konuda uzmanlaşmış kişilerden tavsiye alıyorsun. Akıl ve erdem yaşta değildir.

Suç işleyen birine yaptığının yanlış olduğunu ve doğruları yapması gerektiğini anlatırsın ama o anlamamazlıktan gelir yaptığının yanlış olmadığını söyler ve seni tersler. Şu anki durumdan bir farkı yok.

Senin düşüncelere saygın olduğuna inanmıyorum.

Emoların düşüncelerine saygı göstermiyorsun.
Kişileri Atatürk'ü sevmedikleri için yargılıyorsun.
Türkçe'yi hatalı kullanan birine küfredecek kadar hırçınsın.

Sen sadece kendi düşüncelerinin doğru olduğuna inanan saygısız ve ukalanın tekisin. ( Senin üslubunla )

Reaksiyon puanı
189
K-C sanki senin yaptığın çok normal bir şeymiş gibi. Konu içeriğinden uzaklaşıp nasıl bu kadar saçma sapan yerlere çekiliyor hiç anlamıyorum. Derdinizi özel mesaj ile çözün. Burada klavye erkekliği yapmayın. Konuyu dağıtmayın...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Söylediklerim sadece bana ait düşünceler değil. Bu konuda uzmanlaşmış kişilerin düşünceleri. Ben sadece aracı oluyorum. Yani aslında benden değil bu konuda uzmanlaşmış kişilerden tavsiye alıyorsun. Akıl ve erdem yaşta değildir.

Suç işleyen birine yaptığının yanlış olduğunu ve doğruları yapması gerektiğini anlatırsın ama o anlamamazlıktan gelir yaptığının yanlış olmadığını söyler ve seni tersler. Şu anki durumdan bir farkı yok.

Senin düşüncelere saygın olduğuna inanmıyorum.

Emoların düşüncelerine saygı göstermiyorsun.
Kişileri Atatürk'ü sevmedikleri için yargılıyorsun.
Türkçe'yi hatalı kullanan birine küfredecek kadar hırçınsın.

Sen sadece kendi düşüncelerinin doğru olduğuna inanan saygısız ve ukalanın tekisin. ( Senin üslubunla )

E tamam öyleyim o zaman. Peki bundan sana ne? :)