Mobil veri interneti neden geç bağlanıyor ?

Bu konuyu okuyanlar

emrealadag0

Müdavim
Reaksiyon puanı
1,524
General Mobile 4G Dual Kullanıyorum, mobil veriyi açtığım anda internete erişemiyorum yani bi süre internete bağlanmasını beklemem gerekiyor. Belki Vodafone'un sorunudur dedim ama Lumia 820 cihazıma sim kartımı takıp denediğimde anında internet erişimi açılıyor. Yani sorun GM4G'de, Donanımsal bir sorun mudur yok yazılımsalsa nasıl çözerim custom kernel falan flaşlamak işe yarar mı. Cihazım rootlu Lineage OS 17 yüklü yardımlarınızı bekliyorum.

Reaksiyon puanı
5,171
General Mobile 4G Dual Kullanıyorum, mobil veriyi açtığım anda internete erişemiyorum yani bi süre internete bağlanmasını beklemem gerekiyor. Belki Vodafone'un sorunudur dedim ama Lumia 820 cihazıma sim kartımı takıp denediğimde anında internet erişimi açılıyor. Yani sorun GM4G'de, Donanımsal bir sorun mudur yok yazılımsalsa nasıl çözerim custom kernel falan flaşlamak işe yarar mı. Cihazım rootlu Lineage OS 17 yüklü yardımlarınızı bekliyorum.
Ne kadar geç bağlanıyor? 10sn ye kadar normal.

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Benim babam zamanında askere gitmiş.İşte askerde de telefonla konuşmak istiyormuş.Neyse bir telefon almış babamın telefonu diğer arkadaşlarına göre 1 sürüm daha eskiymiş.Ama hep babamınki çekermiş.
O içine koydukları donanımın kalitesine göre değişir.
Telefonun modeline göre değil.

İyi Forumlar..