Herkesin düşüncesi ve zevki farklıdır, pubg mobile'ı telefon üzerinden oynayabiliyorlar, hem pubg yi telefon üzerinden oynarsan parmaklarını geliştirebilirsin.arkadaşlar mobil oyunlar çok kötü ama sırf pubg mobile oymamak için telefon alanlar var konsol oyunları daha iyi bence sizce niye insanlar pubg oynamak için telefon alıyor çok saçma
Herkesin Zevki farklıdır kimi Pubg sever kimi Call Of Duty Kimi Witcher kendi parasından çıkıyo karışmak bize düşmez.arkadaşlar mobil oyunlar çok kötü ama sırf pubg mobile oymamak için telefon alanlar var konsol oyunları daha iyi bence sizce niye insanlar pubg oynamak için telefon alıyor çok saçma
senin bu söylediğin ben mavi seviyorum insanlar yeşil seviyor neden böyle yapıyorlar sizce de çok saçma değil mi demeye benziyor. son dönemde insanların da arasında pc mi konsol mu tartışması var. bence de bunu tartışmak çok saçma. adam sadece oyun oynuyordur konsol alır. kocaman tv de oynar. kimi de bilgisayar alır internet vs için de kullanır. kişiye göre değişir yani.arkadaşlar mobil oyunlar çok kötü ama sırf pubg mobile oymamak için telefon alanlar var konsol oyunları daha iyi bence sizce niye insanlar pubg oynamak için telefon alıyor çok saçma
Bencede Mobil Oyunlar Kötü Ama Pubg İyiarkadaşlar mobil oyunlar çok kötü ama sırf pubg mobile oymamak için telefon alanlar var konsol oyunları daha iyi bence sizce niye insanlar pubg oynamak için telefon alıyor çok saçma
Buna hiç katılmıyorum. Zamanında Minecraft crittical ops Pixel gun 3D ve Clash Of Clansı az oynamadık (2015)arkadaşlar mobil oyunlar çok kötü
Buna bende katılıyorum. Sadece Para israfı. Şu anda en dandik Huawei ve Xiaomi telefonlar bile pubg yi kaldırıyor.arkadaşlar mobil oyunlar çok kötü ama sırf pubg mobile oymamak için telefon alanlar var alıyor çok saçma
Telefonu sadece oyun için almıyorlar ???arkadaşlar mobil oyunlar çok kötü ama sırf pubg mobile oymamak için telefon alanlar var konsol oyunları daha iyi bence sizce niye insanlar pubg oynamak için telefon alıyor çok saçma
Bazılarının bilgisayarı olmuyor ondan oynuyor hadi onları geçtim de adamın rtx3090 lı sistemi var bununla pubg mobile oynuyor dkemskek işte buna anlam veremiyorumarkadaşlar mobil oyunlar çok kötü ama sırf pubg mobile oymamak için telefon alanlar var konsol oyunları daha iyi bence sizce niye insanlar pubg oynamak için telefon alıyor çok saçma
En dandik Huawei ve Xiaomi telefonlar 15 FPS alıyor ama en dandik Samsung cihazlar 5-10 FPS'i geçmiyor.Herkesin Parası Konsola yetmiyor öncelikle. Sırf günde en fazla 1 2 kere oynamak için Kimsenin ailesi binlerce lirayı gözden çıkarmaz.
Çok yanlış bir bakış açısı. Allah başka dert vermesin sana kardeşim.
Bir kere şıp diye cebinden çıkarıp oyun oynayabiliyorsun. Sen yolda konsolunu çıkarıp oynayabilirmisin? Yada laptopunu?
Buna hiç katılmıyorum. Zamanında Minecraft crittical ops Pixel gun 3D ve Clash Of Clansı az oynamadık (2015)
Şimdi ise Cookie run kingdom ve Genishin impact gibi oyunlar revaçta. İsteyen oynar isteyen oynamaz.
Buna bende katılıyorum. Sadece Para israfı. Şu anda en dandik Huawei ve Xiaomi telefonlar bile pubg yi kaldırıyor.
Evet mobil oyunlar yenileri çıkıyor ve gelişiyor. Fakat hiçbir şekilde geleceği yok. Yani küçücük ekran ve dokunmatik ekranla oyun oynamak çok yorucu ve zor. Ancak vr gibi gözlük tarzı şeyler gelişecek. Oyunun içinde olacağız ve metaverse gibi sosyal anlamda sunumlarda da sanal 3d modeller yaygınlaşacaktır. Olacak olan budur. Mobil oyun ortamı bir süre sonra ölecek.Telefonu sadece oyun için almıyorlar ???
Kendi telefonlarını satıp,konsol alınca konsolla mı arama yapıpı,mesaj atacaklar?
Mobil Oyunlar gelişmeye devam ediyor ve Bilgisayar oyunlarının devamı mobile çıkacak gelecekte
Dahada gelişecek göreceksinizdirEvet mobil oyunlar yenileri çıkıyor ve gelişiyor. Fakat hiçbir şekilde geleceği yok. Yani küçücük ekran ve dokunmatik ekranla oyun oynamak çok yorucu ve zor. Ancak vr gibi gözlük tarzı şeyler gelişecek. Oyunun içinde olacağız ve metaverse gibi sosyal anlamda sunumlarda da sanal 3d modeller yaygınlaşacaktır. Olacak olan budur. Mobil oyun ortamı bir süre sonra ölecek.
Hiç sanmıyorum eksisi çok olan şeyler hep kayboluyor zaman içinde.Dahada gelişecek göreceksinizdir![]()
Ha neden gelişecek diye sorarsanHiç sanmıyorum eksisi çok olan şeyler hep kayboluyor zaman içinde.)
Komşumuzun kızında Huawei Y5 2019 vardı sanırım PUBG de 30 falan alıyodu bu arada?En dandik Huawei ve Xiaomi telefonlar 15 FPS alıyor ama en dandik Samsung cihazlar 5-10 FPS'i geçmiyor.
Y5 2019 30 FPS almaz.Komşumuzun kızında Huawei Y5 2019 vardı sanırım PUBG de 30 falan alıyodu bu arada?
1. Ülkemizde böyleHa neden gelişecek diye sorarsan
1-Çoğu kişinin bilgisayarının olmaması/yetersiz olması/oyun ücretleri vs.
2-Yetişkinlerin konsol ve bilgisayar oyunları yerine mobil oyunlara kolayca ulaşmaları