Özellikle SDN yöneticilerinden ve üyelerinden çok önemli bir istedim var. İnternette mobil ödeme dolandırıcılığı yapılıyor. Bunu yapan birçok site var. Ben birine kurban gittim. Amacım bu adamların en az kişiyi dolandırabilmesi. Hattınızdan mobil ödeme ile bişey satın alıyolar.(Benden pubg ye para yatırdılar.) Alışverişi yaptıktan sonra para yatırmıyorlar. Sohbetin kapatıp sanırım ip adresini engelliyolar. Ben bi şekilde tekrar geri yazdım ama hiçbi önemi yok. Giden gitti. Sizden ricam konuyu öne çıkarın ki başkalarının da canı yanmasın. Benim dolandırıldığım sitenin adı paybozum.com. Google a yazıp aratabilirsiniz. Konuştuğum adam yurtdışında olduklarını ve bize kesinlikle hiçbişey yapamazlar dedi. Böyle bi bilgisayar böyle bi ip adresi dünyada yok dedi. Tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın. SDN nin bu tür olaylara karşı hassas olduğunu facebook ta birkaç defa gördüm. Yöneticiler konuyu öne çıkarırsa ve elinden geldiği kadar sosyal medyadan paylaşımla insanları uyarırsa çok memnun olurum. Eminim büyük bi etkiniz olacaktır. Üyelerden de konuyu öne çıkarmalarını rica ediyorum. Sağolun ?