Mobil ağ üzerinden YouTube'a giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mobil ağ üzerinden youtubeda video izlemek için ne yapabilirim? Ya da mobil ağın DNS'ini değiştirebilir miyim? Yardımcı olabilecek arkadaşların çözüm önerilerini bekliyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Teli rootlayıp dns değiştirirsiniz ancak

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teli rootlayıp dns değiştirirsiniz ancak

4.3 öncesinde rootlayıp değiştirebilirsiniz. Yani en üst 4.2.2 de yapabilirsiniz.

4.3+ de ise root olsa da işe yaramıyor. DNSet programı rootsuz çalışır yerel vpn kurar DNS değiştirmişsiniz gibi bağlanırsınız.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset&hl=tr

Teşekkür ederim ama telefonum yeni olduğundan rootlamayı şu an düşünmüyorum. En azından 1 yıl daha.
DNSet uygulamasını yükledim fakat ne mobil ağda ne de wi-fi'de video izleyemedim. Sanırım uygulamanın kullandığı dnsler deaktif olmuş.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim ama telefonum yeni olduğundan rootlamayı şu an düşünmüyorum. En azından 1 yıl daha.
DNSet uygulamasını yükledim fakat ne mobil ağda ne de wi-fi'de video izleyemedim. Sanırım uygulamanın kullandığı dnsler deaktif olmuş.

Ben kullanıyorum dnsset programini. Open dns yi secmen lazim. 208.67.222.222 olucak.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
4.4 te rootlasak da olmuyor mu setdns filan? çözüm yok mu hiç?

Normal DNS değiştirme yöntemleri çalışmıyor 4.3 den sonrasında. Rootlu olsan dahi.

DNSet programı ise VPN gibi düşün ama yerel VPN, başka ülkeye falan bağlanma durumu yok kendi bağlantını google dns üzerinden bağlıyor, ücretli sürümünde ise başka dnsler seçebiliyorsun.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Normal DNS değiştirme yöntemleri çalışmıyor 4.3 den sonrasında. Rootlu olsan dahi.

DNSet programı ise VPN gibi düşün ama yerel VPN, başka ülkeye falan bağlanma durumu yok kendi bağlantını google dns üzerinden bağlıyor, ücretli sürümünde ise başka dnsler seçebiliyorsun.

programın özelliklerine bir bakayım. Sağolasın hocam

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
marketten baktım da 4.4 te tam çalışmıyor diyorlar. prosunu da alırım ama onda da aynı şikayet var gibi. 4.4.2 sürümü var şu anda. deneyeyim indirip yine de

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
android akıllı geçinir birde z520i gibi zımba makinası bile dns değiştirilirken ch@t527 bile değiştirirken android son sürüm de yamuk yapıyorsa yazıklar olsun windows phone ne durum ne?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
marketten baktım da 4.4 te tam çalışmıyor diyorlar. prosunu da alırım ama onda da aynı şikayet var gibi. 4.4.2 sürümü var şu anda. deneyeyim indirip yine de

Bende de 4.4.2 var evet biraz sorunlu gibi bazen internete hiç bağlamıyor, bağlandığı zaman ise tarayıcıdan YouTube'a girebiliyorum ama YouTube uygulamasından giremiyorum.

Tabi bu deneme amaçlıydı root var huzur var hoststan hallediyorum. :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
DNS kullanmadan mobil ağdan YouTube'a girebiliyorum. Siz nasıl giremiyorsunuz? :huh:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
DNS kullanmadan mobil ağdan YouTube'a girebiliyorum. Siz nasıl giremiyorsunuz? :huh:
seçilmiş kişisin sen özelsin bizim garibanlar senin telinle aynı mertebede değil ondan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

androidte host var mı? samsung standartta var mı?

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hosts mu girdin unuttun acaba? Çünkü bizde girmiyor. Avea.
Host değiştirme yapmadım. YouTube yasaklı olduğunda mobil ağdan giremezdim. Geçenlerde mahkemenin yasağı kaldırdığı haberi geldiğinde denedim, girdi. Bunu yapabilecek herhangi bir program da kurmadım. Benim hat da Avea.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Şimdi denedim. Tarayıcıdan girip izleyebiliyorum. Uygulaması bağlanmıyor bile.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bağlanıyor ama video oynatmıyor. Ağ problemi.
vod ayarında internet seçili değilse ondan olabilir ch@t527'de öyledi mobil tv seçili olunca youtube videoları açılmıyor turkcelltv açılıyor sadece sesi oluyordu rahmetlide...