hj-split isimli programı indir
join butonuna bas 001 uzantılı dosyayı seç hepsi bu
www.freebytesoftware.com/download/hjsplit.zip
Teşekkür edemiyorum çünkü birleştirmedi sadece mkv.001 dosyasını attı output Klasörüne. Başka bir alternatif sunabilecek varmı ?
Teşekkür edemiyorum çünkü birleştirmedi sadece mkv.001 dosyasını attı output Klasörüne. Başka bir alternatif sunabilecek varmı ?
---------- saat 09:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 08:59 eklenmişti ----------
Başka bir önerisi olan varmı arkadaşlar ?
---------- saat 09:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:09 eklenmişti ----------
Dediğin gibi yaptım ama olmadı sadece 001'i output klasörüne attı sonrada bitti dedi ?
O çıkan uzantısız dosya .001 .002 ... diye giden dosyalarla aynı klasördeyken uzantısı 001. olan dosyayı sağ tıkla birlikte aç de dosyayı winrarla aç iso dosyasını görüceksin sonra dosyayı aynı klasöre çıkart, iso dosyası çıktıktan sonra uzantısız dosyayı vede 001. .... diye giden dosyaları gönül rahatlığıyla silebilirsin.arkadaşlar aynı sorun bendede var. vty-0256.001....066 ya kadar devam eden oyun indirdim ve bunları hj-split programı ile birleştirdim fakat birleşme sonucu ortaya çıkan dosyanın dosya tür, sadece dosya olarak görünüyor...ben iso olarak fln çıkar diye bekliyordum ama değil...bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olursanız memnun olurum
O çıkan uzantısız dosya .001 .002 ... diye giden dosyalarla aynı klasördeyken uzantısı 001. ulan dosyaya sağ tıkla birlikte aç de dosyayı winrarla aç iso dosyasını görüceksin sonra dosyayı aynı klasöre çıkart, iso dosyası çıktıktan sonra uzantısız dosyayı vede 001. .... diye giden dosyaları gönül rahatlığıyla silebilirsin.
Not: Sanırım indirdiğin oyun S.T.A.L.K.E.R.![]()