Mkv.001 uzantılı dosyaları birleştirmek

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar elimde mkv.001'den mkv.016'ya kadar bi film var bunu nasıl birleştiririm ?

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür edemiyorum çünkü birleştirmedi sadece mkv.001 dosyasını attı output Klasörüne. Başka bir alternatif sunabilecek varmı ?

---------- saat 09:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 08:59 eklenmişti ----------

Başka bir önerisi olan varmı arkadaşlar ?

---------- saat 09:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:09 eklenmişti ----------

hj-split isimli programı indir
join butonuna bas 001 uzantılı dosyayı seç hepsi bu

www.freebytesoftware.com/download/hjsplit.zip

Dediğin gibi yaptım ama olmadı sadece 001'i output klasörüne attı sonrada bitti dedi ?

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Teşekkür edemiyorum çünkü birleştirmedi sadece mkv.001 dosyasını attı output Klasörüne. Başka bir alternatif sunabilecek varmı ?

Bir yerde yanlış yapmış olmalısınız. Tekrar denemenizi tavsiye ederim. Arkadaşın önerdiği program sorunsuzca birleştirme işlemini yapması lazım.

ac4c24dd.jpg

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89

---------- saat 09:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 08:59 eklenmişti ----------

Başka bir önerisi olan varmı arkadaşlar ?

---------- saat 09:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:09 eklenmişti ----------

Dediğin gibi yaptım ama olmadı sadece 001'i output klasörüne attı sonrada bitti dedi ?

bütün dosyalar aynı klasörde dimi
film.mkv.001 film.mkv.002 film.mkv.003........... film.mkv.022
şelinde olması lazım uzantıların
birleştir diyip 001 uzantılı olanı seçiyorsun özel olarak belirtmediysen
aynı klasöre film.mkv uzantılı bir dosya çıkarması lazım biraz uzun sürer bu işlem
bilgisayarım araçlar klasör seçeneklerinden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin işaretli olmamasına dikkat etmelisin
eğer hala birleşmiyorsa başka bir sorun vardır eksik indirmiş olabilirsin yada inerken dosyalr bozulmuş olabilir aklıma başka bir çözüm gelmiyor

bu arada yuakrıdaki ekranda join butonuna basmak lazım split butonu dosyayı parçalara bölüyor

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim 2-3-5 defa denedikten sonra oldu :=) AliY Arkadaşım Split Değil Join ile birleştiriyoruz...

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Haklısınız, seçenekerli karıştırmışım :)

Sorunu çözmenize sevindim.

orphan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aynı sorun bendede var. vty-0256.001....066 ya kadar devam eden oyun indirdim ve bunları hj-split programı ile birleştirdim fakat birleşme sonucu ortaya çıkan dosyanın dosya tür, sadece dosya olarak görünüyor...ben iso olarak fln çıkar diye bekliyordum ama değil...bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olursanız memnun olurum

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar aynı sorun bendede var. vty-0256.001....066 ya kadar devam eden oyun indirdim ve bunları hj-split programı ile birleştirdim fakat birleşme sonucu ortaya çıkan dosyanın dosya tür, sadece dosya olarak görünüyor...ben iso olarak fln çıkar diye bekliyordum ama değil...bir türlü sorunu çözemedim yardımcı olursanız memnun olurum
O çıkan uzantısız dosya .001 .002 ... diye giden dosyalarla aynı klasördeyken uzantısı 001. olan dosyayı sağ tıkla birlikte aç de dosyayı winrarla aç iso dosyasını görüceksin sonra dosyayı aynı klasöre çıkart, iso dosyası çıktıktan sonra uzantısız dosyayı vede 001. .... diye giden dosyaları gönül rahatlığıyla silebilirsin.

Not: Sanırım indirdiğin oyun S.T.A.L.K.E.R. :D

orphan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O çıkan uzantısız dosya .001 .002 ... diye giden dosyalarla aynı klasördeyken uzantısı 001. ulan dosyaya sağ tıkla birlikte aç de dosyayı winrarla aç iso dosyasını görüceksin sonra dosyayı aynı klasöre çıkart, iso dosyası çıktıktan sonra uzantısız dosyayı vede 001. .... diye giden dosyaları gönül rahatlığıyla silebilirsin.

Not: Sanırım indirdiğin oyun S.T.A.L.K.E.R. :D

çok teşekkür ederim işlemden sonra sorunum halloldu...
bu arada S.T.A.L.K.E.R. değil Guitar Hero World Tour :D