doctor
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Bunları ve benzerlerini yazacak kardeşlerimi tebrik eder, en asil sevgi ve saygılarımı sunarım..
Berkin Bozdoğan: "Böyle bir parti bulursanız bana da haber verin"
tugbagaleri: "evlenmeden vermeyın cocuklar sonradan kabullenmezler sizi"
..SiluetVari..: "Demokrasiden yanayım, Sezer'den daha çok sevilen ve ülkeyi kucaklayacağına inandığım Abdullah GÜL den yanayım..."
Troy: "Ekonomik çözüm şu: Matbaalarımız neden boş duruyor? Neden para basıp da borcumuzu ödemiyoruz?"
cems: "Osmanlı'nın kaçta kaçını biliyoruz ki?"
Volkan Taş: "Koca karıları oy kullanması için sırtlayıp götürenler, benim kayıt işlemlerimi yapacak kadar düşünemediği için oy kullanmayacağım. O yüzden bu seçimdeki oyum ATP'ye."
kübra alioğulları: "Oyum yok gerçi ama olsadı dehap"
cems: "Nickinle popüler kültürün parçası olmayı başarmış forum üyesi DarkExorcist (karanlık şeytan çıkaran :?)
Hani derler ya, dakika bir gol bir diye, işte öyle bir gol atmışsın kendi kalene: Konstantiniyye değil orası diyerek.
Sen Fatih'in fethettiği şehri İstanbul diye bilirsin de "Konstantiniyye değil orası İstanbul" dersin.
İşte gol bu dakikada geliyor zaten.
Fatih Sultan Mehmet Konstantiniyye'yi fethetti, İstanbul'u değil!
Allah İstanbul'un fethini hiçbirimize göstermesin ve kimseye nasip etmesin!
Fethedilen sana göre İstanbul, Osmanlı'ya göre Konstantinapolis'tir. Sana göre İstanbul(!) 1453'te, Osmanlı'ya göre Konstantiniyye 857'de fethedilmiştir.
Nasıl 857 olur diyorsun değil mi? Osmanlı köhnemiş bizans takvimine göre değil, Efendimizin Mekke'den Medine'ye hicretinden 857 yıl sonra girmiştir İstanbul'a.
Yolunu şaşırmış Miladi takvimle, kutlu müjdeyi asırların üzerine sağanak gibi yağdıran (National Geographic'in de belirttiği gibi) Batının da Doğunun da Sultanı Fatih Sultan Mehmed'in bu takvimle ne işi olabilir?
ama dedim ya, sana göre tarihte Osmanlılar İstanbul'u 1453'te fethetti, Osmanlı'ya göre Fatih Konstantiniyye'yi 857'de fethetti ve İstanbul'u ve dolayısıyla yeni bir çağı açtı. Bu arada açılan çağ biz Osmanlılar için değil, köhne Roma imparatorluğu ve izindeki dünyada kapandı. Osmanlı için değişen birşey yoktu. Çağı kapanan romalılar, Açan Osmanlılardı.
öyle bir giriş yaptın ki benim için seninle tartışma anlamında konu kapandı.
Osmanlı'nın sadece bayrağını değil Osmanlı'yı da okumak lazım. Ama "iyi" ve "doğru" okumak lazım. Mesajımda bahsi geçen uluslararası kişilerin kitaplarını sende al oku mutlaka, sonra gel, tekrar konuşalım bu tip konuları.
Asılan kahramanlar konusunda mesajda da yazdığım gibi git Braveheart (cesur yürek) seyret. söz de, cevapta orada...
Geri kalan soruların politika ilintili olduğundan, "senin doğrun benim yanlışım" olabileceğinden ve konuya dayanaksız girişinden ötürü cevap vermeyi yeğlemiyorum."
buhari: "Bu arada cumhurbaşkanı seçimlerinde akp'nin adayını desteklemeyen sağ görünümlü partiler de inşallah barajın altında kalacaklar ve onlara çoooook güleceğim."
cems: "Kur'an ışığın ta kendisidir ve insana öyle bir yansır ki anlatılmaz, yaşanır. " (Ağzına sağlık kardeş..)
cems: "Bir üstadın dediği gibi "olayları iyi okumak" gerekir."
Troy: "Bu mu Cumhuriyet Gazetesi? İnşallah CHP ile beraber o gazetemiz de değişir de halka faydalı bir yayın organı olur en kısa zamanda."
PcMaSTeR: "Akıl yaşta Değil baştadır bu Bir. (Fatihin İstanbulu feth Ettiği yaştayım.)
Ben senden belge İstedim Kendi Söylemlerini değil bu iki.
Herkes Her yaşta Herşeyi heycanla savunur. bkz. ekranlardaki tartışmalar. bu üç"
(Helal olsun!)
PcMaSTeR: "Ayrıca İnsanlarla Alaylı Üslupla konuşman Senin Akıl yaşının Kaç olduğunu Gösteriyor.."
PcMasTeR: "Hayret Senin Bilmediğin Konu varmı acaba ;D ;D ;D Bir Söz var "Herşeyi biliyorum Diyen, Hiçbirşey bilmezmiş..."
buhari: "Ben cumhuriyet okumuyorum o zaman cumhuriyetimizi sevmiyorum demek öyle mi. 17 yıllık bir devlet memuru olark bunu kendime hakaret kabul ediyorum ve bu hakareti aynen sana iade ediyorum."
cems: "bana kalırsa sansal80gibi sol görüşlü kişilerin ya yeni bir parti bulmaları, ya bağımsız meclise girmeleri, ya da Baykal ölene dek beklemeleri gerekecek"
buhari: "Bunları yazan sen değil misin daha da var ama neyse....
ya çok yazdığın için yazdıklarını hatırlayamıyorsun ya da başkası da arada senin yerine yazıyor.
Eskiden azazil diye bir melek vardı. İsteyen herkese Allah'a isyankar olmamaları için dua ederdi. Ama kendine dua etmeyi hiç akletmedi.
Sonradan Allah'a isyan eden ve hepimizin yakından ya da uzaktan tanıdığı ismi de şeytan olan arkadaştır kendileri.....
(not ; (tavsiye maksadıyla yazıyorum) şansal sana şeytan demiyorum sakın üzerine alınma.herkese Allah akıl fikir versin diye dua ediyorsun ama kendine hiç etmiyorsun ya onun için verdim bu bilgiyi, arada kendine de dua etmelisin)"
Troy: "Sansal80, 22 Temmuz'a kadar ceza almıştır. Duyurulur."
(Doctor: Merak etme Troy, 22 Temmuzda asıl cezayı görecek!!!!)
Troy: "Karanlık dedikleri sandıkta 2. parti olarak CHP çıkacak. Ona ne diyorlar? "
Troy: "Bu arada AK Parti'nin sloganı olan "Herşey Türkiye için" yazısında neden "Herşey" bitişik yazılmıştır anlamıyorum. Bu partide hiç mi Türkçe bilen adam yok. Keşke en kısa zamanda düzeltseler."
[size=10pt][size=10pt]
Erdoğan - "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Allah'ındır milletin değil"[/size][/size]
PcMaSTeR: "Cumhuriyet biçimini benimsememiş olsa neden C.başkanlığı İçin Halka Gidiyor? Oysaki Gelecek Dönem Kendileri gayet tabi Seçebilirler?
Demişsin Magazin Dizi V.s Gibi Şeylerle Ülke uyutuluyor. haklısın Ancak bunun Sorumlusu Akp Değil değil mi? ben AKP'nin yayınlattığı bir dizi olduğunu Düşünmüyorum, Bilakis böyle birşeye Engel olmaya çalışsa Hemen Tepki alır "Özgürlükler Gidiyor Şeriaat geliyor Aman aman"
Egemenlik Tabiki Önce ALLAH c.c'nın Sonra Halkın bunda İtirazı olan varmı ?"
(Helal sana Kardeş!!)
cems: "Çok samimi olarak söylüyorum, çirkin ithamlarının yanında kızgınlıkla ettiği dualar öylesine güzel duruyor ki... inşaAllah duaları kabul olur, kendisine Allah hidayet versin, ne diyeyim."
cems: "Ülkeyi parsel parsel satabileceğine ihtimal verdiğim tek kişi Nokia ile Motorola'yı profesyonelce, filmlerde izlyebileceğiniz kalitede dolandıran Cem Uzan'dan beklerim."