MİUİ

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Arkadaşlar şuan da mi note 10 lite kullanıyorum arama ,kişiler ve mesajlaşma uygulaması google farklı romlarda kendi uygulamalarını kullanıyormuş ama açıkçası ben bu rom işlerinden anlamam ve rom değiştirmek te garanti dışımı nbırakıyor onuda bilmiyorum bazıları garanti dışı oluyor diyor
Xiaomi globale bir güncelleme ile bu kendi uygulamalarını getirir mi yoksa hep googleınkini mi kullanmak zorundayız
bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Globalde hep Google kullanırsınız, eğer cihazınız garantiliyse rom atmayın cihaz garanti dışı kalır. Garantili değil ise Endonezya rom atıp sorunu çözebilirsiniz.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Globalde hep Google kullanırsınız, eğer cihazınız garantiliyse rom atmayın cihaz garanti dışı kalır. Garantili değil ise Endonezya rom atıp sorunu çözebilirsiniz.
teşekkür ederim cihaz garantili peki farklı bir uygulama önerir misiniz googlın dışında apk da inmiyor sanırım

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
teşekkür ederim cihaz garantili peki farklı bir uygulama önerir misiniz googlın dışında apk da inmiyor sanırım
Farklı bir uygulama hiç kullanmadım bilmiyorum malesef. Bende de Google aramalar var memnun değilim fakat yapacak birşey yok.