MIUI Rom Tester Ekibi

ernuynk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda belirtilen telefon ve modelleri için Miui Rom "Tester" ekibi kurmak istiyoruz. Eğer destek olmak isterseniz konuyu cevaplayarak, mail atarak veya pm üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda kafanıza takılan soruları da bu konu üzerinden cevaplayabiliriz.

"Tester" ekibi olarak, modeller hakkında güncel incelemelerimiz olacaktır.

* GOOGLE Galaxy Nexus
* GOOGLE LG Nexus 5

* SAMSUNG Galaxy S
* SAMSUNG Galaxy S2
* SAMSUNG Galaxy S3
* SAMSUNG Galaxy S4
* SAMSUNG Galaxy Note
* SAMSUNG Galaxy Note 2

* HTC One S
* HTC One X
* HTC One

* LG Optimus 4X

* SONY Xperia S
* SONY Xperia Z

* GENERAL MOBİLE Discovery

Teşekkürler
info@miuiturkiye.com

jarnsaxa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom çok iyi fakat hala 4.2.2 de kalmasından dolayı özellikle htc one kullanıcıları tercih etmiyor ...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
xperia z varken MIUI rom kullanıyordum. performans açısından gerçekten hoş ama şarjı birgün anca dayanıyordu :)
birde hala 4.2.2 sürüm var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
miui romlarda 4.2.2 olması yada 4.4.2 olması pek bişey değiştirmez zaten aralarında pek fark yok çünkü androidle pek alakası yok adeta yeni bir işletim sistemi gibi. MIUI haftalık güncelleniyor yeni gelen özelliklerde başarılı şekilde entegre ediliyor.
Eskiden dil sorunu vardı ancak şuan son versiyonu kullanıyorum %95 oranında Türkçe diyebilirim. Şarj sıkıntısı var ama onuda değişik kerneller kullanarak çok rahatlıkla aşabilirsiniz.

MIUI Weekly ROM Releases diye aratın hemen hemen her telefon için güncel multilang versiyon mevcut.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Alcatel OT 995'e de yapın, ben de test edici olayım :D Base rom ararsanız da xda'da Bagyusz adlı kullanıcının MUIU Romu mevcut yani :D

ernuynk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında yazılan telefonlar dışında yeni eklemeler yapılabilir. fakat türkiye'de kullanımı yaygın cihazlar eklenirse kullanıcılar için daha iyi olur :)

ernuynk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yukarıda arkadaşın değindiği gibi, Miui Rom'larında sürüm çokta önemli bir etken değil aslında. Çünkü V4, V5 şeklinde sınıflandırılıyor. İlerleyen zamanlarda V6 arayüzü çıkacak şuan beta rom'ları mevcut. Bende nexus 4 kullanıcısı olarak son rom'da bile 4.2.x kullanıyorum. Haftalık güncellemeler çıkardıkları için 1 ay önceki sürüm ile 1 ay sonraki sürümler arasında çok fark olabiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Victor U2 için miu yapma planlarınız arasında yer alıyor mu ?