Miui rom sorunu

Bu konuyu okuyanlar

Sezwrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Redmi note 11se cihazımda miui global 12.5.9 sürümü yüklü durumda cihazıma güncelleme gelmediği için manuel olarak rom atmak istiyordum bunun için Google da araştırma yaptığımda ayarlar-telefon hakkında- miui sürümü yazısına tıklamaı söylüyordu tıklamamın hiçbir etkisi olmuyordu bilgisi olan birisi yardımcı olabilirmi

Teknolojiadamı123456

Alaliwurwec
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kardeş romu yükledikten sonra ek güncelleme özelliklerini aç oradan güncelleme paketini seç de ondan sonra download kısmına gir ve oradaki ilk güncelleme dosyasını bul

xYavuz

Ölüm 15 adımlık uzakTa
Reaksiyon puanı
396
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Romu mifirm sayfasindan bulabilirsin minimal adb and faatbootla flashlaya bilirsin

Miui surumune 7 kez tiklayacaksin ardindan aşaği inip ek ayarlarda geliştirici seçeneklerine gidip oem kilidini ve usb hata ayiklamayi açicaksiniz mi hesabi kuruluysa çikiş yapin google hesaplarindanda çikiş yapin indirdiğiniz romda flash.all diye bir dosya olmali onu minimal adbye sürükleyin telefonu kapatin tamamen kapaninca ses kisma ve açma kaoama tuşuna basili tutarak fastboot yazisini görene kadar bekleyin fastboot görününce kabloyu bağlayip enterle yükleme başlayacaktir telefondan yaziyorum o yüzden görsel ve kaynak paylaşamadim ama zor bir işlem değil uğraşirsaniz yaparsiniz

Son mesajlar