MIUI 7 ROM Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
MIUI 7 ROM Çıktı!

MIUI 7 ROM; aralarında Galaxy S5, Nexus 5, Xperia Z3, HTC One M8 ve LG G3 bulunduğu Android modelleri için çıktı. MIUI 7 indirme linki ve ayrıntıları haberimizde.

MIUI 7 ROM'u yüklediniz mi?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Benim telefona da portlamışlardı ama yüklemeye erinmiştim, yüklesem mi acaba.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arayüzü çok güzel ya :) android telefonum varken hep yüklemeye çalışırdım ama her sürümü kasardı :D

doganreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 haftadır kullanıyorum, performans gözle görünür şekilde arttı, telefon ayrı bir düzene girdi resmen, LG G3 varsa ve root yaptıysanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Yüklemek isteyene küçük bir ipucu: Miui 7, android 4.4.2 kitkat tabanlı olduğu için android 5.0 üzerine yüklendiğinde hat hatası alırsınız, kitkat modem yükleyin sorununuz kalmaz.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Miui 6 ve ya 7 rom kullaniyorum arada baslarda guzel gidiyor ama sonra kasma donma oluyor, telefon bana yetisemiyor bir nevi bende kaldirip farkli farkli romlar atuyorum ama miui nin yeri ayridir bende. 7 ile daha bi iyi olmus

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş şimdi bende de lg g3 var bu yazılımı kullanmamı tavsiye edermisiniz bide batarya ömrü eskiye kıyasla nasıl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş şimdi bende de lg g3 var bu yazılımı kullanmamı tavsiye edermisiniz bide batarya ömrü eskiye kıyasla nasıl ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
1 haftadır kullanıyorum, performans gözle görünür şekilde arttı, telefon ayrı bir düzene girdi resmen, LG G3 varsa ve root yaptıysanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Yüklemek isteyene küçük bir ipucu: Miui 7, android 4.4.2 kitkat tabanlı olduğu için android 5.0 üzerine yüklendiğinde hat hatası alırsınız, kitkat modem yükleyin sorununuz kalmaz.

hocam bende de LG G3 var 2 sorum olacak bu rom sürekli güncelleniyor mu ve hangi android sürümü yüklü android 5 mi 6 mı ?

M

mehmet8888

SDN Okuru

kardeş bunu nasıl yükledin hangi programlarla banada söylermisin

doganreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz rootlu ise en.miui.com adresinden uygun yazılımı indirip custom rom kurduğumuz gibi kuruyoruz farklı bir şey yok

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Kitkat modem linki atar mısın, ben yükledim fakat onda da aynı sorun olmuştu.

doganreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xda'n indirmiştim şimdi hatırlamıyorum lakin pc'de kayıtlı olması lazım yarın vaktim olursa bir yere yüklerim.