MIUI 11 - MIUI 10

birkan99

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 pro aldım bugün elime ulaştı. Almadan önce kullanıcı yorumlarını okuduğumda MIUI 10 iken şarjının daha fazla dayanadigini söylüyorlardı. Telefonu ilk açtığımda MIUI 11 yüklü idi. Bunu nasıl 10 a geri döndürebilirim. Eğer döndürürsem garanti dışı kalır mı?

lucarth

Doçent
Reaksiyon puanı
131
bl kilidini acip mi flashla uygun yazilimi atman gerek, anti rolback var mi bilmiyorum

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
İki yazılım ile de kullandım, MIUI 11'e güncellemeden sonra cihazı yeniden başlatırsanız o tarz sorunlarla karşılaşmıyorsunuz. Cihazı 6 ay önce aldığımdaki ekran süreleriyle aynı değerleri alıyorum. İnternette konuşanların çoğu reset atmadan devam edenler?

Sizin durumunuzda hiçbir şey yapmaya gerek yok:)

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Öyle kullanın gitsin. Güncellemeler ile Android güvenlik yamaları falan da geliyor. Eski sürüme getirseniz bile o şekilde fazla kullanamazsınız.
1 sene sonra muhtemelen MIUI 12 gelir.

birkan99

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Öyle kullanın gitsin. Güncellemeler ile Android güvenlik yamaları falan da geliyor. Eski sürüme getirseniz bile o şekilde fazla kullanamazsınız.
1 sene sonra muhtemelen MIUI 12 gelir.
Umarım fazla güç tüketmez :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki yazılım ile de kullandım, MIUI 11'e güncellemeden sonra cihazı yeniden başlatırsanız o tarz sorunlarla karşılaşmıyorsunuz. Cihazı 6 ay önce aldığımdaki ekran süreleriyle aynı değerleri alıyorum. İnternette konuşanların çoğu reset atmadan devam edenler?

Yeniden başlatınca sorun yoksa dediğiniz gibi yapacak bir şey yok ?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662

"Yeniden başlatma" dediğiniz, telefonu sıfırlamak değil mi hocam. Aynı dertetn müzdarip olanlar telefonu aç - kapa yaparak sorun çözülüyor zannetmesinler sonra :)

birkan99

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Ben aldığımda kurulumdan sonra eski haline döner diye sıfırladım :) dediğinize göre telefon bana direk MIUI 11 ile geldiği için onu yapmama gerek yokmuş bile ? bir de MIUI 12 27-28 nisan gibi gelecek galiba az önce okudum

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Ben aldığımda kurulumdan sonra eski haline döner diye sıfırladım :) dediğinize göre telefon bana direk MIUI 11 ile geldiği için onu yapmama gerek yokmuş bile ? bir de MIUI 12 27-28 nisan gibi gelecek galiba az önce okudum
27-28 Nisan MIUI 12'nin tanıtılacağı tarih aslında. MIUI 12'nin tüm modellere gelmesi bence yıl sonunu bulur hatta geçer bile.

Son düzenleme:

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Bize önce bi Android 10 gelsin:)

TR cihazlara daha yayınlanmadı.