Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Miroslav Stoch: ‘Chelsea ile eşleşmek hayalimdi’


Slavia Prag forması giyen Miroslav Stoch, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde eski takımı Chelsea ile eşleşmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Çekya’nın Slavia Prag takımında forma giyen Fenerbahçe ve Bursaspor’un eski futbolcusu Miroslav Stoch, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Chelsea ile eşleşmeleri hakkında konuştu.
Eski takımı Chelsea’ye karşı çıkacak olan Stoch, ”Chelsea ile eşleşmek hayalimdi. Chelsea, taraftarı olduğum bir takım. Her maçını izlerim ve bizi nasıl bir zorluğun beklediğini biliyorum. Bu maçlar Şampiyonlar Ligi için piyango bileti.” sözlerini kullandı.
”CHELSEA FAVORİ AMA…”
Zorlu eşleşme hakkında konuşan Slovak futbolcu, ”Chelsea kesinlikle favori. Ama aynı durum Sevilla eşleşmesinde de geçerliydi. Orada da Sevilla favoriydi ama turu biz geçtik. Bu sefer rakip daha zorlu ama ne olacağını kimse bilemez.” dedi.
Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky ise ”Chelsea, bizim ilk tercihlerimizdendi. Bir İngiliz takımı ile eşleşmek istiyorduk. İngiltere’ye tatil yapmaya gitmeyeceğiz. Tarih bizi silemez.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Skor
 
Üst