Miro(Democracy Player)0.9.8.1

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

auschwitz

Asistan
Katılım
9 Ağustos 2007
Mesajlar
192
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Democracy Player olarak tanıdığımız ihtiyacınız olan tek medya oynatıcısı iddiasıyla ücretsiz oynatıcılar arasında yerini sağlamlaştıran Miro yeni adıyla karşımızda. Her türlü medya dosyasını oynatabilen bu program ücretsiz internet tv, geniş hd video ağı, torrent desteği sağlarken YouTube videolarını indirmek için de kullanabileceğiniz tam bir araç.

Her türlü media dosyasını oynatabileceğiniz bir player olarak karşınıza çıkan Miro (Democracy Player) bilinen oynatıcılara yeni bir alternatif olarak güçlü bir şekilde geliyor. Mozilla Firefox ve VLC Media Player programlarının bir kombinasyonu olan bu açık kaynaklı, ücretsiz program ile artık İnternet video oynatıcısı gereksiniminizi sağlıyabiliceksiniz.


Miro (Democracy Player) internet üzerinden video izlemenizi daha kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. İnternet video kanallarına kayıt olabildiğiniz, video download edebildiğiniz bu program full screen video izleme keyfini size internet ortamındada sunuyor.

* 1. Bütün Videolarınızı Oynatın
Sanal olarak istediğini videoyu oynatın-- Quictime, WMV, MPEG, AVI, XVID ve dahası. Kitaplığınızı gezin, playlistler oluşturun ve herzaman organize olun.
* 2. İnternet TV Showlarını İzleyin
RSS feed, podcast veya video bloglarından istediğinize üye olun. Yüzlerce ücretsiz kanalı programın içerdiği Kanal Rehberi ile gezin ve keşfedin.
* 3. Youtube Araması Yapın
YouTube, Google Video, Yahoo Video veya diğer video sitelerindeki videoları izleyin ve bilgisayarınıza download edip saklayın.
* 4. High Definition ve Tam Ekran Desteği
Bilgisayarınızın ekranı HD görüntülüyor. HD video dosyalarını tam ekran olarak izleyin.
* 5. Torrent Gücü
İstediğiniz BitTorrent dosyasını kolaylıkla ve hızlı bir şekilde indirin. Daha sonra aynı uygulama ile indirdiğiniz bu torrent dosyalarını oynatabiliceksiniz. Artık herşey Democracy Player ile çok basit.

Versiyon 0.9.8.1 ile programın adı Democracy Player'dan Miro'ya değiştirilmiş bulunuyor ve tüm platformlara kısayollar eklenmiş durumda. Windows system tray fonksiyonelliğide geliştirilen programda Veoh.com arama motorunu bünyesine eklemiş ve bir çok hatanında giderilmiş durumda.

İndirmek için:
http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=14004

Alıntı:Tamindir.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst