Minimum 8 GB Ram İsteyen Oyun 7.84* GB Ram İle Oynanır Mı

refikk5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Biraz saçma bir soru gibi gelebilir ama sormazsam içim rahat etmeyecek :D Bilgisayarımın tam 8 gb ram'i var ancak bunun bir kısmını bilgisayarım kullanıyor ve geriye 7.84 civarı bir miktar kalıyor. Minimum 8 GB ram isteyen bir oyunu çalıştırabilir miyim? Yükleyeceğim ama emin olmak istiyorum, boşa zaman ve internet harcamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

* 7.84 olmak zorunda değil orası, siz benim ne dediğimi anlamışsınızdır umarım.

Muhammed Tarık

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Oynanır herhalde ekran kartı işlemci hangi marka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartım iyiyse oynarsın

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Oynanır ama oyun daha fazla belleğe ihtiyaç duydukça performans düşer, takılmalar görüntü yüklenme sorunları ortaya çıkar GPU kullanımının düşmesine neden olur.

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Biraz saçma bir soru gibi gelebilir ama sormazsam içim rahat etmeyecek :D Bilgisayarımın tam 8 gb ram'i var ancak bunun bir kısmını bilgisayarım kullanıyor ve geriye 7.84 civarı bir miktar kalıyor. Minimum 8 GB ram isteyen bir oyunu çalıştırabilir miyim? Yükleyeceğim ama emin olmak istiyorum, boşa zaman ve internet harcamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

* 7.84 olmak zorunda değil orası, siz benim ne dediğimi anlamışsınızdır umarım.
Bilgisayarının 8GB RAM'inin maksimum 2GB'ını Windows arkada yiyor zaten yani 6 GB RAM'in var gibi düşünebilirsin.Bana kalırsa çalışmaz çalışsa bile performans çok düşük olur...

refikk5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarının 8GB RAM'inin maksimum 2GB'ını Windows arkada yiyor zaten yani 6 GB RAM'in var gibi düşünebilirsin.Bana kalırsa çalışmaz çalışsa bile performans çok düşük olur...
Kullanılabilir ram miktarı o kadar az değil, dediğim gibi 7.84 civarı bir şey gösteriyor.

Oynanır herhalde ekran kartı işlemci hangi marka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartım iyiyse oynarsın
Ekran kartı ve işlemcide sorun yok onlar kaldırıyor, ancak ram konusunda takıldım işte