Minibook format sorunu.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yurtdışından gelen minibook u format attırayım dedim. Bi arkadaşım usb nin içinde format dosyası car dedi gel format atalım dedi. Format nasıl atılır ben bilmiyorum usb ile minibook a arkadaşda bilgili değil o kadar .
Usb yi minibokk a Taktı usb ye girdi. Dosyaların içinden windows 7 setup dosyasına girdi bilgisayar normal açıkken. Benim bildiğim format usb yi pc kapalı iken takılır pc yi açarken bişeyler yapılır . Yani pc ye giriş ekranından önce ypılır format. Arkadaş direk pc açıkken usb dosylarına girdi windows setupa tıkladı setup ekranı çıktı ordn next felan derken yükleme bitti . Kapandı pc açıldı. Pc ye format atıldı diye sevinmiştim fakat ne göreyim . Minibok wireless düğmesine tıklıyom çalışmıyor. Wireless programıda yok anladım ki format atılmış fakat minibook a uygun olmayan minibok u desteklemeyen windows 7 yüklemiş arkadaş . Dediğim gibi arkadaş format olayını yanlış anlamış . Dediği format dosyası heralde masaüstü ne uygun olan windows yüklenmiş ondan dolayı wireless yok.

Sorunumu inş. Anlamışsınızdır. Acaba ben bilgisayarcıya götürsem minibook u bana pc me uygun olan eindows yükleyebilirmi şu an kablolu ve kablosuz olarak hiç bir şekilde nete bağlanamıyorum. Kabloyu takıom yine gelmiyo internet bağlantısı. Minibook un markası hp mini . Nasıl düZeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim