Mini etek yanında uzun kalır

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
devochki-v-mini_1146_s__1.jpg

devochki-v-mini_1146_s__2.jpg

devochki-v-mini_1146_s__3.jpg

devochki-v-mini_1146_s__4.jpg

devochki-v-mini_1146_s__5.jpg

devochki-v-mini_1146_s__6.jpg

devochki-v-mini_1146_s__7.jpg

devochki-v-mini_1146_s__8.jpg

devochki-v-mini_1146_s__9.jpg

devochki-v-mini_1146_s__10.jpg

devochki-v-mini_1146_s__11.jpg

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bellki film çevirmeye gelmişler üzerlerine gitmeyin fazla:)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ablalarımda bacak war sergilemişler :D bişi yoq türkiyede nerde bölesi biz boşuna yaşıyoruz walla :d

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Türkiyede böyle giyinseler eve sağ dönemezler valla:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hadilen demek istiyorum..:D

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla ben oradakı amacıma bakarım onların demesı benı ılgılendırmez:D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
sonrada rusya genel ev olmasın diyolar abi sen böle giyinirsen senden anca sermeye olur başka şey olmazki:D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Valla güzeller ve güzelliklerini sergiliyorlar bu kadar basit :) ondan sonra neden türk kızlarına değer vermiyosunuz güzel değiller bu kadar basit:D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Valla güzeller ve güzelliklerini sergiliyorlar bu kadar basit :) ondan sonra neden türk kızlarına değer vermiyosunuz güzel değiller bu kadar basit:D

yanlışın var güzel değiller değil
çok güzelleri var ama bu güzelliklerini ona buna değil sadece ait oldukları adama saklıyolar ne yani degerleri artıcak diye onlardamı bölye bi taraflarını açıpta gezsinler
hoş nasıl bi değer artışından bahsediyosak orasıda tartışılır

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türk kızları güzel değil mi siz yatın kalkın bize dua edin neden mi şu kızlara bak sevgillerine özel hiçbir yerleri yok ayriyeten siz kendinizi bulunmaz hint kumaşımı zannediyorsunuz(yani bazılarınız) latin asıllı erkekleri hiç görmediniz galiba ayriyeten otuzlarından sonra çöküyolar ama latin erkekleri çökmüyorlar bi de ben erkek olsam böyle kızlarla oynarım çünkü hak ediyorlar

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bazı şu brad pitt tarzı amerikanlarda çok yakışıklı

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
haha konuya bak nerelere gelmiş :D aslında yazarken böyle bir tepki geleceğini düşünüyordum.Kimseye bi taraflarını açsınlar gibi bişey söylemedim ancak eğer uğraşılırsa o şekile döndürülebilecek bir cümle söylediğimin farkındayım.Ancak kim ne derse desin bu benim düşüncem türk kızları gerçekten güzel değiller hepsi ya çok bakımlı bi ton makyajla yüzleri belli olmuyor yada o kadar bakımsızki benden daha çok sakalı var :D ortasını bulabilen türk kızı görmedim kimse kusura bakmasın :D latin erkeklerini beğenen arkadaş gidip latin erkeği bulabilir :)

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kim ne yaparsa kendine yapar....

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haha konuya bak nerelere gelmiş :D aslında yazarken böyle bir tepki geleceğini düşünüyordum.Kimseye bi taraflarını açsınlar gibi bişey söylemedim ancak eğer uğraşılırsa o şekile döndürülebilecek bir cümle söylediğimin farkındayım.Ancak kim ne derse desin bu benim düşüncem türk kızları gerçekten güzel değiller hepsi ya çok bakımlı bi ton makyajla yüzleri belli olmuyor yada o kadar bakımsızki benden daha çok sakalı var :D ortasını bulabilen türk kızı görmedim kimse kusura bakmasın :D latin erkeklerini beğenen arkadaş gidip latin erkeği bulabilir :)

benim dediğim şu genelleme yapma ewt bende biliyorum çoğumuz bakımsısız
ama hepimiz çirkin değiliz

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
benim dediğim şu genelleme yapma ewt bende biliyorum çoğumuz bakımsısız
ama hepimiz çirkin değiliz

Çok güzel söyledin ama makyajsız çokta güzelini görmedim açık söylemek gerekirse hepiniz makyajı bakım yada erkekleri etkilemek için bir yol olarak görüyorsunuz benim görmek istediğim makyajsızda güzel olan birileri ne yazıkki makyajsız görüyorsam bakımsız oluyor makyajlı görüyorsam gerçek yüzünü göremiyorum 1 ton makyaj yüzünden :)

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel söyledin ama makyajsız çokta güzelini görmedim açık söylemek gerekirse hepiniz makyajı bakım yada erkekleri etkilemek için bir yol olarak görüyorsunuz benim görmek istediğim makyajsızda güzel olan birileri ne yazıkki makyajsız görüyorsam bakımsız oluyor makyajlı görüyorsam gerçek yüzünü göremiyorum 1 ton makyaj yüzünden :)

bence sen tokata gel bir sürü makyajsız var kimse makyaj yapmıyo mesela benim annem izin vermiyo burdakilerin çoğunun ailesi böyle çok çirkinde var çok güzelde

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bence sen tokata gel bir sürü makyajsız var kimse makyaj yapmıyo mesela benim annem izin vermiyo burdaklerin çoğunun ailesi böyle

Gerçektende arka sokaklarda kültürlerini korumuş çok güzel kızlarımız da mevcut (kötü manada demiyorum) onlarında hakkını yememek lazım :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
bence sen tokata gel bir sürü makyajsız var kimse makyaj yapmıyo mesela benim annem izin vermiyo burdakilerin çoğunun ailesi böyle çok çirkinde var çok güzelde

Valla haklı olabilirsin ancak ben istanbulda yaşıyorum ve dediğim gibi orasını burasını boyamadan sokağa çıkacak kadar güzelliğine inanan kimseyi görmedim :)

Gerçektende arka sokaklarda kültürlerini korumuş çok güzel kızlarımız da mevcut (kötü manada demiyorum) onlarında hakkını yememek lazım :D

Arka sokakları o mahallenin çocukları kapatır sen yürürken bile tip tip bakarlar :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
açıp geziyorlar kıymet vermiyorlar diyenlere sorarım sen bilirmisin rus kadınlarının kocalarına ne kadar sahip çıktıklarını bilmezsin konuşursun :) rahat ol sende güzelsin :)

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bunları derken şöyle anlaşılmasın benim burda ben güzelim diye biş dediğim yok yalnış anlaşılmaym

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
O değilde mini etek kadar göze hoş gelmiyor.Mini eteğin bi gizemi var bunda o yok herşey meydanda ve ayrıca hiç çekici değil mini etek olsa daha çekici :D ayrıca hiç giymeselermiş mayoyla gezselermiş ne farkı varki