- Reaksiyon puanı
- 4,901
2B2T girmek istiyorum. Ücretsiz minecraft premium nereden bulabilirim?
Premium için tek yol minecraft.net2B2T girmek istiyorum. Ücretsiz minecraft premium nereden bulabilirim?
Üzgünüm ama minecraftı satın alman gerek oda bayağı tuzlu bir fiyat.2B2T ye de girmek istiyorsun ancak 2B2T girebilmen için 12 saat beklemen gerekebiliyor. 2.si ise 2B2T deki sıra sistemide 20 dolar yani toplam 40 dolarlarda tutuyor o server a girmen2B2T girmek istiyorum. Ücretsiz minecraft premium nereden bulabilirim?
Tek yol minecraft net değil microsoft store da varPremium için tek yol minecraft.net
Diğer yolların hiçbiri legal değil...
Arkadaşın dediği java edition szin dediğiniz w10 editionTek yol minecraft net değil microsoft store da var
Minecraft premium java edition minecraft demektir belli sunucular var.O sunucularda hile koruması için premium istiyor.Ama Tlauncherdan girebilirsin ama premiumlu serverlera giremezsinben minecraft premium ne demek bilmiyorum bana açıklar mıınız
microsoft storede minecraftım var
Microsoft Store'deki Android veya İOS sürümlerinde oynadığımız Minecraft'tır.Yani Minecraft Windows 10 Edition.Java ile arasında farklar varTek yol minecraft net değil microsoft store da var
Minecraft.net ten alırsanız size bedrock olan sürümüde veriyorlar.(Bedrock windows storadaki)Tek yol minecraft net değil microsoft store da var
Aynen 2B2T ye girmesi için Java sürümüne ihtiyacı lazım.Microsoft Store'deki Android veya İOS sürümlerinde oynadığımız Minecraft'tır.Yani Minecraft Windows 10 Edition.Java ile arasında farklar var