- Reaksiyon puanı
- 1,477
Meraba,
Pocket Edition Nedir , Java Edition' dan Ne Farkı Vardır?
Pocket Edition telefonlar için, Java Edition bilgisayarlar için.Meraba,
Pocket edition Minecraft'ın Windows phone, İOS, Android gibi mobil işletim sistemleri için 2011 yılında sürülen Bedrock versiyonudur. C++ kullanır ve daha iyi optimizasyonu vardır. Tabi bir o kadar da bug.Meraba,
Peki Pocket Edition 'daki Save'i Windows 10 Edition 'a Atabiliyor muyuz?Pocket editin mobil gemırlar (benim gibi) için java ise pc süper.
Emin değilim, denemek lazım ama zannetmiyorum.Peki Pocket edition 'daki Save'i Windows 10 Edition 'a Atabiliyoer muyuz?
Ya da Java Edition'da ki Save'i Windows 10 Edition'a Atabiliyor muyuz?Peki Pocket Edition 'daki Save'i Windows 10 Edition 'a Atabiliyor muyuz?
Evet.Peki Pocket edition 'daki Save'i Windows 10 Edition 'a Atabiliyoer muyuz?
Hayır. Ama onun da dönüştürücüleri olması lazım.Ya da Java Edition'da ki Save'i Windows 10 Edition'a Atabiliyor muyuz?
Premium Orjinal Minecraft'tır. İkinci el hesap satan sitelerin çıkardığı bir terim.Bir Kısa Soru daha:
Minecraft Premium Nedir?
NOT: Teknoloji Cahili Değilim, Sadece Minecraft'tan Çok anlamıyorum![]()
Nasıl Atılıyor , 2 Senedir Tabletten Yaptığım bir tane dünya varda ,PC'den Devam Edeceğim.
Bunun hakkında bir konu yapacağım.Minecraft Pocket Edition, mobil cihazlar için piyasaya sürülmüş bir Minecraft Bedrock sürümüdür. Belki ben dahil çoğu oyuncunun Minecraft Java kadar sevemeyeceği bir versiyondur. Gönlümüzede yer edinmiştir Minecraft Java Edition.
Bekliyoruz yiğidim ?.Bunun hakkında bir konu yapacağım.
Telefondaki dosyayı bilgisayara geçir. Dosya konumları ne bilmiyorum. Android ise /android/data ya da /obb de olması lazım. /games de olabilir.Nasıl Atılıyor , 2 Senedir Tabletten Yaptığım bir tane dünya varda ,PC'den Devam Edeceğim.
Tablet'in İşletim Sistemi İOS (İpadOS)Telefondaki dosyayı bilgisayara geçir. Dosya konumları ne bilmiyorum. Android ise /android/data ya da /obb de olması lazım. /games de olabilir.
Documents/com.mojang/minecraftWorlds.Tablet'in İşletim Sistemi İOS (İpadOS)
Geldim ama Hem Save Dosyasının hangi Dosya Olduğunu Hem de Dışarı Aktar'amıyorum.Documents/com.mojang/minecraftWorlds.