Mod var mı varsa kaç tane var?İşlemci: i3-10100F
Ekran Kartı: GTX 1650
RAM: 16 GB
Oyuna 10 GB RAM veriyorum fakat yaklaşık 90 FPS alıyorum.
Eskiden aynı ayarlarda 400 FPS falan alıyordum.
Oyun Fabric ve V-Sync kapalı. Sürümüm 1.17.1
Sadece hızlı ağaç kırma plugini var serverda. Ama modsuz bir serverda da aynı fps.Mod var mı varsa kaç tane var?
render distance 12 de ama fullesemde değişmiyor fps de etkilemiyor görüntüde. Ayarları düşürsemde normalin altında fps alıyorum.10 gb gereksiz. Bir faydası olmaz. Peki ayarları düşürmeyi denediniz mi? Render distance kaçta ?
Aslında çok büyük bir sıkıntı değil. Başka sürümde veya fabricsiz sürümde deneyin.render distance 12 de ama fullesemde değişmiyor fps de etkilemiyor görüntüde. Ayarları düşürsemde normalin altında fps alıyorum.
Sürümle alakalı değil denedim. 400 FPS alırken 80-90 FPS almam kötü bence.Aslında çok büyük bir sıkıntı değil. Başka sürümde veya fabricsiz sürümde deneyin.
ne olduktan sonra düştü fps iniz?Sürümle alakalı değil denedim. 400 FPS alırken 80-90 FPS almam kötü bence.
bilmiyorum yeni farkettim gözle görülür bir fark yok açıkçası ama bir şey yaptığımı sanmıyorumne olduktan sonra düştü fps iniz?
Antivirüs indirip tarama yapın. Belki indirdiğiniz bir şey virüslüdür.bilmiyorum yeni farkettim gözle görülür bir fark yok açıkçası ama bir şey yaptığımı sanmıyorum
En son ne zaman 400 gördünüz ? ve hangi sürümdü.bilmiyorum yeni farkettim gözle görülür bir fark yok açıkçası ama bir şey yaptığımı sanmıyorum
aynı sürüm yaklaşık 3 ay önce sonrasında oyunu bıraktım bu 3 ay sonra ilk girişimdiEn son ne zaman 400 gördünüz ? ve hangi sürümdü.
Grafikleri ''Hızlı'' yaparsanız ancak o kadar büyük bir FPS değişimi göreceğinizi düşünüyorum.aynı sürüm yaklaşık 3 ay önce sonrasında oyunu bıraktım bu 3 ay sonra ilk girişimdi
Ayarlarım aynı hiç değişmedimGrafikleri ''Hızlı'' yaparsanız ancak o kadar büyük bir FPS değişimi göreceğinizi düşünüyorum.
Tarama yaptım fakat bir tehdit bulunamadıAntivirüs indirip tarama yapın. Belki indirdiğiniz bir şey virüslüdür.
Oyun içerisinde ''F3'' tuşuna basıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?Ayarlarım aynı hiç değişmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tarama yaptım fakat bir tehdit bulunamadı
Bu arada bir sürü güncelleme olmuş olabilir. Güncellemelerden sonra bu tarz olaylar sıklıkla olur.aynı sürüm yaklaşık 3 ay önce sonrasında oyunu bıraktım bu 3 ay sonra ilk girişimdi
Oyun içerisinde ''F3'' tuşuna basıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?