WHAWK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba ben Minecraft almayı düşünüyorum ama Java mı alacağım Win 10 mu? YouTuber'lar hangisini kullanıyor?özellikle ADŞ
Hepsi Java kullanıyor. Sende Java al. Ama Java şu anda 200 lira falan. Windows 10 70 TL civarında. Sadece survival oynayacaksan ve her taraftaki bugları sorun etmezsen windows 10 al. Texture pack, data pack, shader pack kullanacak, bugsuz bir oyun, serverlar istiyorsan Java al. Ben her türlü Java alırdım.Merhaba ben Minecraft almayı düşünüyorum ama Java mı alacağım Win 10 mu? YouTuber'lar hangisini kullanıyor?özellikle ADŞ
Destek kesilmeyecek. Optimizasyon kötü ama her tarafta bug yok.tavsiyem optimizasyon olarak kat ve kat iyi olan bedrock sürümü alman microsoft java sürümüne destegi bir yerden sonra kesicek diye biliyorum
ben bug göremedim ya da fark etmedim bilmiyorumDestek kesilmeyecek. Optimizasyon kötü ama her tarafta bug yok.
bnde java düşünüyorum ama euro üzerinden kendi sitesinde nasıl alabilirim ?Hepsi Java kullanıyor. Sende Java al. Ama Java şu anda 200 lira falan. Windows 10 70 TL civarında. Sadece survival oynayacaksan ve her taraftaki bugları sorun etmezsen windows 10 al. Texture pack, data pack, shader pack kullanacak, bugsuz bir oyun, serverlar istiyorsan Java al. Ben her türlü Java alırdım.
Bence java al birsürü mod veya yardımcı tool ekleyebiliyosunMerhaba ben Minecraft almayı düşünüyorum ama Java mı alacağım Win 10 mu? YouTuber'lar hangisini kullanıyor?özellikle ADŞ
Başta item kopyalama olmak üzere bir sürü bug var. Yol yapma mekaniği çöp. Texture pack ve shader packler nadir.ben bug göremedim ya da fark etmedim bilmiyorum
Minecraft Java Edition 23 Euro. Yaklaşık 200 TL.bnde java düşünüyorum ama euro üzerinden kendi sitesinde nasıl alabilirim ?
ayrıca shader ve mod almak için gerçek para veriyosun ve genellikle çöp çıkıyorBaşta item kopyalama olmak üzere bir sürü bug var. Yol yapma mekaniği çöp. Texture pack ve shader packler nadir.
Minecraft Java Edition 23 Euro. Yaklaşık 200 TL.
minecraft bedrock türkiye yi örnek alıyor diyorsunBaşta item kopyalama olmak üzere bir sürü bug var. Yol yapma mekaniği çöp. Texture pack ve shader packler nadir.
Evet alınabilir ama Java ya göre çok fazla bug var. Sunucular az. Arkadaş bedwars oynamak istiyor sanırım. Onun için Java alması lazım.minecraft bedrock türkiye yi örnek alıyor diyorsun
ben kasmalardan bıkıp bedrock almıştım memnun olmuştum halbuki
zaten bedrock ın güzel kısmı optizasyon mükemmelin de öteesinde javada 1.16.1 açmayan pc bedrock ta sabit 70 fps alıyorminecraft bedrock türkiye yi örnek alıyor diyorsun
ben kasmalardan bıkıp bedrock almıştım memnun olmuştum halbuki
öderken tl olarak ödeme var mı?Başta item kopyalama olmak üzere bir sürü bug var. Yol yapma mekaniği çöp. Texture pack ve shader packler nadir.
ben sunuculara girmiyorum o yüzden o kısım beni ilgilendirmiyor pekEvet alınabilir ama Java ya göre çok fazla bug var. Sunucular az. Arkadaş bedwars oynamak istiyor sanırım. Onun için Java alması lazım.
O zaman iyi bir seçim olabilirben sunuculara girmiyorum o yüzden o kısım beni ilgilendirmiyor pek
Yok.öderken tl olarak ödeme var mı?
yok sadece dolar var türkiye içinöderken tl olarak ödeme var mı?
ininala 23 euro karşılığını yükleyip satın alsam oluyo mu?yok sadece dolar var türkiye için
Olur herhaldeininala 23 euro karşılığını yükleyip satın alsam oluyo mu?
internetten baktım hocam oluyormuşOlur herhalde
23 euro ama tl ye çevirerek alıyorsun. yani tl olarak ödeme yapıyorsun aslındaöderken tl olarak ödeme var mı?
ben öyle aldım ama biraz daha fazla at ininal euroyu kaçtan alıyor bilmiyoruminternetten baktım hocam oluyormuş![]()
Bedrock C++ ile daha optimize bir şekilde yazıldı diye biliyorum. Bedrock'un optimizesi her türlü daha iyizaten bedrock ın güzel kısmı optizasyon mükemmelin de öteesinde javada 1.16.1 açmayan pc bedrock ta sabit 70 fps alıyor
Ben Windows 10 Edt. kullanan biriyim ve gayet de memnunum. Java kullanacak olsam bilgisayar 10 FPS alır, ama Bedrock'ta hiç donmuyor. Optimizasyon süper. Ayrıca eğer arkadaşlarınla kendi dünyanda takılmak istersen Hamachi gibi ekstra uygulama kullanmadan XBOX üzerinden sadece davet göndererek bunu yapabilirsin. Server işine gelince, evet seçenekler biraz az. Ama EggWars, SkyWars gibi klasik oyunlar için CubeCraft; MurderMystery, Hide&Seek gibi ilginç ve eğlenceli oyunlar için Hive sunucusu mevcut. Kabul ediyorum, Java serverler konusunda daha başarılı. Ama bu Bedrock Edition sunucularının kötü olduğunu göstermez. Shader ve Texture Pack işine gelince, aslında o kadar da kötü değil. Hatta bazı konularda Java'dan daha iyi sayılabilir. Bir kere mod yüklemek çok kolay. Java'da olduğu gibi Forge kullanmadan direkt oyuna mod yükleyebilirsin. Aynı şey Shader için de geçerli. Optifine'a falan gerek yok. İnternetten indirip direkt indirdiğini açıyorsun ve oyuna aktarıyor, iş bu kadar. Texture Pack, Shader, Haritalar, Modlar vb. birçok şeye mcpedl.com'dan ulaşabilirsin. Ha bir de skin işi var. Kendi skinini tasarlayabilirsin. Sakal, saç falan yapabilirsin. İstersen Nova Skin'den kendi karakterini tasarlayıp oyuna yükleyebilirsin. Bu oyunu 3-4 yıldır oynuyorum ve bir tane bug dışında bir sorun görmedim. O bug da aynı dünyaya girdiğimizde arkadaşlarla benim skin karışmıştı. Bir daha da olmadı aynı sorun. Kısacası sana Bedrock almanı öneririm.Merhaba ben Minecraft almayı düşünüyorum ama Java mı alacağım Win 10 mu? YouTuber'lar hangisini kullanıyor?özellikle ADŞ