Minecraft java ed. mı windows 10 ed. mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WHAWK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WHAWK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba ben Minecraft almayı düşünüyorum ama Java mı alacağım Win 10 mu? YouTuber'lar hangisini kullanıyor?özellikle ADŞ

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Merhaba ben Minecraft almayı düşünüyorum ama Java mı alacağım Win 10 mu? YouTuber'lar hangisini kullanıyor?özellikle ADŞ
Hepsi Java kullanıyor. Sende Java al. Ama Java şu anda 200 lira falan. Windows 10 70 TL civarında. Sadece survival oynayacaksan ve her taraftaki bugları sorun etmezsen windows 10 al. Texture pack, data pack, shader pack kullanacak, bugsuz bir oyun, serverlar istiyorsan Java al. Ben her türlü Java alırdım.

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
368
tavsiyem optimizasyon olarak kat ve kat iyi olan bedrock sürümü alman microsoft java sürümüne destegi bir yerden sonra kesicek diye biliyorum

WHAWK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hepsi Java kullanıyor. Sende Java al. Ama Java şu anda 200 lira falan. Windows 10 70 TL civarında. Sadece survival oynayacaksan ve her taraftaki bugları sorun etmezsen windows 10 al. Texture pack, data pack, shader pack kullanacak, bugsuz bir oyun, serverlar istiyorsan Java al. Ben her türlü Java alırdım.
bnde java düşünüyorum ama euro üzerinden kendi sitesinde nasıl alabilirim ?

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
368

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265

ZadigBerg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben Windows 10 Edt. kullanan biriyim ve gayet de memnunum. Java kullanacak olsam bilgisayar 10 FPS alır, ama Bedrock'ta hiç donmuyor. Optimizasyon süper. Ayrıca eğer arkadaşlarınla kendi dünyanda takılmak istersen Hamachi gibi ekstra uygulama kullanmadan XBOX üzerinden sadece davet göndererek bunu yapabilirsin. Server işine gelince, evet seçenekler biraz az. Ama EggWars, SkyWars gibi klasik oyunlar için CubeCraft; MurderMystery, Hide&Seek gibi ilginç ve eğlenceli oyunlar için Hive sunucusu mevcut. Kabul ediyorum, Java serverler konusunda daha başarılı. Ama bu Bedrock Edition sunucularının kötü olduğunu göstermez. Shader ve Texture Pack işine gelince, aslında o kadar da kötü değil. Hatta bazı konularda Java'dan daha iyi sayılabilir. Bir kere mod yüklemek çok kolay. Java'da olduğu gibi Forge kullanmadan direkt oyuna mod yükleyebilirsin. Aynı şey Shader için de geçerli. Optifine'a falan gerek yok. İnternetten indirip direkt indirdiğini açıyorsun ve oyuna aktarıyor, iş bu kadar. Texture Pack, Shader, Haritalar, Modlar vb. birçok şeye mcpedl.com'dan ulaşabilirsin. Ha bir de skin işi var. Kendi skinini tasarlayabilirsin. Sakal, saç falan yapabilirsin. İstersen Nova Skin'den kendi karakterini tasarlayıp oyuna yükleyebilirsin. Bu oyunu 3-4 yıldır oynuyorum ve bir tane bug dışında bir sorun görmedim. O bug da aynı dünyaya girdiğimizde arkadaşlarla benim skin karışmıştı. Bir daha da olmadı aynı sorun. Kısacası sana Bedrock almanı öneririm.