Minecraft event ve plugin nedir

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:helpsmilie:Minecraft forgeyi indirdim versyons içinde mod die klasör açtım.Forgenin adını mod yaptım 2 tane kopyaladım (kendisi dahil 2).Minecraft team extreme me geri döndü açmadı.Bir mod yükledim açtı.(Modu bizim forgelerin yanına attım).Yok olmuyo kenarda forgenin uzantıları aktif.Normal Mods klasörüne de attım olmadı.Yine geri attı ilki gibi geri koydum versions klasörüne.Ama oyun başlangıcında zemin yoktu altımda etrafta vardı bazen yerin dibine girdim.Bugdur dedim.Bidahakine indim yere.Not Enogh items mod çalışmadı bu sefer.Nerde hatam:sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2:

£d€q$¡z K¡nq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim mod indir at masa üstüne sonra başlata gel ve %appdata% yaz orda . minecraft çıkcak ona tıkla orda mods die dosyanın içine modu at sonra iyi eğlenceler :D

£d€q$¡z K¡nq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
event : multiplayer sw lerde admin game modla havaya uçar ve havadan item atar yani kapan kaptı :D plugin ise böyle eğlenceli ekler mesela sw ye crative eklemek

BahricanTpTn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:helpsmilie:Minecraft forgeyi indirdim versyons içinde mod die klasör açtım.Forgenin adını mod yaptım 2 tane kopyaladım (kendisi dahil 2).Minecraft team extreme me geri döndü açmadı.Bir mod yükledim açtı.(Modu bizim forgelerin yanına attım).Yok olmuyo kenarda forgenin uzantıları aktif.Normal Mods klasörüne de attım olmadı.Yine geri attı ilki gibi geri koydum versions klasörüne.Ama oyun başlangıcında zemin yoktu altımda etrafta vardı bazen yerin dibine girdim.Bugdur dedim.Bidahakine indim yere.Not Enogh items mod çalışmadı bu sefer.Nerde hatam:sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2:

Amacin modlu server kurmakmi?

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bende aynını yaptım mod aktifleşmedi o yüzden soeruyoz.(bu arada başlık karışmış ondan)

saber777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Daima skaydazdan indir sürümüne göre Youtube'dan bak nasıl yuklenır dıye