vindovs ikspi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
arkasdlar gmoddaki "darkrp" adlı oyun modunu minecrafta tasımak istiyorum bunun için pack hazılıyacak mesela
!adminler yazıldıgında oyundaki adminler gözükecek (bu mesajı diğer oyuncularda görecek)
!menu yazıldıgında chat bölümünde birşeyler yazacak (onu ben ayarlıyacam)
!f4 yazıldıgında chatte meslekler gözükecek mesleklerin üzerine tıklayarak meslegi olucak veya ekrana chest gibi bir ekran gelecek ve orada meslekler güzükecek altta baska bir simge olacak ve orada market olacak tıkladıgımızı alıcaz
!ooc mesaj yazıldıgında mesaj beyaz yazacak
!paraat (miktar) yazıldıgında para atılcaak texturelerini ayarlamak kolay
!duyur hırsızlık,banka soygunu veya mug aypmak için yazılacak
@admin (sebep) yazıldıgında adminlere ve yetkkililere mesaj gelecek (özelden msj atmak gibi biişi)
kapıya bakarak chate /satinal yazınca kapı bizim olsun kapıya baktıgımızda üstünde (oyuncu)' nın evi yazsın
normal bir pastaya printer görünümü verecem üzerine bakıldıgında (oyuncu)'nunn printeri suan (paramikratı) kadar para var yazacak
silah plugini lazım olacak !marketten silah alınacak
- araba plugini suan var -
wgleri fln hallderim sizce bunlar yapılabilirmi birkaç tanesinide yapabilirim hangisi yapılabiliyorsa yardım ederseniz sevinirim
!adminler yazıldıgında oyundaki adminler gözükecek (bu mesajı diğer oyuncularda görecek)
!menu yazıldıgında chat bölümünde birşeyler yazacak (onu ben ayarlıyacam)
!f4 yazıldıgında chatte meslekler gözükecek mesleklerin üzerine tıklayarak meslegi olucak veya ekrana chest gibi bir ekran gelecek ve orada meslekler güzükecek altta baska bir simge olacak ve orada market olacak tıkladıgımızı alıcaz
!ooc mesaj yazıldıgında mesaj beyaz yazacak
!paraat (miktar) yazıldıgında para atılcaak texturelerini ayarlamak kolay
!duyur hırsızlık,banka soygunu veya mug aypmak için yazılacak
@admin (sebep) yazıldıgında adminlere ve yetkkililere mesaj gelecek (özelden msj atmak gibi biişi)
kapıya bakarak chate /satinal yazınca kapı bizim olsun kapıya baktıgımızda üstünde (oyuncu)' nın evi yazsın
normal bir pastaya printer görünümü verecem üzerine bakıldıgında (oyuncu)'nunn printeri suan (paramikratı) kadar para var yazacak
silah plugini lazım olacak !marketten silah alınacak
- araba plugini suan var -
wgleri fln hallderim sizce bunlar yapılabilirmi birkaç tanesinide yapabilirim hangisi yapılabiliyorsa yardım ederseniz sevinirim