Soru Minecraft arkadaşlarla oynama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

roblox_bozdu_aga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben realms almak için apk minecraftı silip orijinalini yükleyeceğim ama aklımda bir soru var tüm arkadaşlarım sahte minecraft kullanıyor eğer ben orijinalden realms açarsam girebilirler mi?ona göre minecoins alacağım yoksa ama zaten realmsta epi topu 500 liralık minecoinli şey var param boşa gitmesin

Daniell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ben realms almak için apk minecraftı silip orijinalini yükleyeceğim ama aklımda bir soru var tüm arkadaşlarım sahte minecraft kullanıyor eğer ben orijinalden realms açarsam girebilirler mi?ona göre minecoins alacağım yoksa ama zaten realmsta epi topu 500 liralık minecoinli şey var param boşa gitmesin
Orijinal Minecraft kullanmayanlar Realms'a giremez, maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birlikte oynamak için birbirinizi Xbox'tan arkadaş eklerseniz, birlikte oynayabilirsiniz.

roblox_bozdu_aga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orijinal Minecraft kullanmayanlar Realms'a giremez, maalesef.

Birlikte oynamak için birbirinizi Xbox'tan arkadaş eklerseniz, birlikte oynayabilirsiniz.
Kafam karıştı yani şimdi eğer arkadaşımın Minecraft'ı apk ama hesabı varsa?

Daniell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Kafam karıştı yani şimdi eğer arkadaşımın Minecraft'ı apk ama hesabı varsa?
Şimdi burada APK oyun konusuna yardım etmek ne kadar doğru bilmiyorum, ama onlarda Microsoft girişi yapılıyorsa, öylece birbirinizi arkadaş ekleyip, birbirinizin oynadığı dünyaya girebilirsiniz.

roblox_bozdu_aga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi burada APK oyun konusuna yardım etmek ne kadar doğru bilmiyorum, ama onlarda Microsoft girişi yapılıyorsa, öylece birbirinizi arkadaş ekleyip, birbirinizin oynadığı dünyaya girebilirsiniz.
Ben denedim ama bende çok oyunculu ayarının açık olmasına rağmen davet et butonu yoktu arkadaşımda'da microsoft hesabınızın bağlantısı kesildi gibi bir şey yazıyordu

Butona basılmıyordu

Kim Malone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Minecraft 1.20 oynamaya değerim belki de arkadaşlarla oynamak için en iyi versiyondur

Vuutex

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
1.16da server eklentisi var.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,693
12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez, hile) link verilmesi ve sitede paylaşılması yasak olduğu gibi yardım talebinde bulunmak da yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...