berke0007777
Doçent
Launcher açılıyor, Play butonuna tıklayınca Loading yazısı geliyor 1-2 saniye kadar sonra tekrar play yazısına geri dönüyor ve açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hangi sürüm ve korsan mı?Launcher açılıyor, Play butonuna tıklayınca Loading yazısı geliyor 1-2 saniye kadar sonra tekrar play yazısına geri dönüyor ve açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
cevabı yazarsanız yapamayanlarda yapabilir.Tamam sorunu çözdüm.
Korsan diyerek konuyu kilitleyip üstüne ceza puanı verecekler muhtemelen.cevabı yazarsanız yapamayanlarda yapabilir.
launcher öyle çalışmıyor yalnız. Hangi sürümü seçersen o sürümü yükleyip girer. Eğer korsansa bildiğim kadarıyla en son sürümlerde sorun çıkıyordu. Büyük ihtimalle ondan.Korsan diyerek konuyu kilitleyip üstüne ceza puanı verecekler muhtemelen.
Hangi sürümü yüklediyseniz Launcher açılınca sol alttan onu seçip öyle girin. Aksi taktirde en güncel sürümü açmaya çalışıyor ama siz onu yüklemediniz, başka sürüm yüklediniz.
En azından korsan olduğunu anladınız.launcher öyle çalışmıyor yalnız. Hangi sürümü seçersen o sürümü yükleyip girer. Eğer korsansa bildiğim kadarıyla en son sürümlerde sorun çıkıyordu. Büyük ihtimalle ondan.
Crash-report diye birşey çıkıyor mu hocam? Zamanında böyle bir sorun yüzünden çok çektim sonunda çözdüm amaLauncher açılıyor, Play butonuna tıklayınca Loading yazısı geliyor 1-2 saniye kadar sonra tekrar play yazısına geri dönüyor ve açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hiçbir hata vermiyor işte. Hata verse sorunu daha erken çözebilirdim.Crash-report diye birşey çıkıyor mu hocam? Zamanında böyle bir sorun yüzünden çok çektim sonunda çözdüm ama
Gerçekten garipmiş. Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyen vs. Bilgili gibi basit şeyleri önünüze sunmayacağım. Sadece ufak tefek şeyler gözden kaçabildiği için söylüyorum. Java guncellemesini kontrol edebilir misiniz?Hiçbir hata vermiyor işte. Hata verse sorunu daha erken çözebilirdim.![]()