merhaba ben minecraftı bir senede bir sürekli survivalıoynarım ama bilgisayarım iyi sayılmaz internet üzerinden sunucu açıp oynuyorum normalde açmıyo yani. ( r7 240 2 gb vram, 8 gb ram 3.7 ghz işlemci) işte en son oynayışımda 2021 eylülü falan 1.18 vardı oyuna girince fanlar hızlanıyor 15 20 saniye sonra geri eski haline geliyordu sıkıntı yo k gibiydi bidaha oynayım dedim şunu 2022 haziran 1.19 sürüme yine sunucuyu açtım girdim fanlar hızlandı normal sandım sunucuya girdim halen gitti rahatsız oldum kapattım biraz bekledim cesaretimi topladım yine girdim belki hatadır diye 1 dakika tutttum yine geçmedi tüm fanların hızı beklediğim zamanla doğru orantılı artıyor patlayacak sandım kapattım 1.18 i şuan denedim yine 1.19 sürümündeki gibi ses çıkarttı geçmedide geçen sene oynayışımdan beri sistemimde değişen tek şey güç kaynağı (patlamadı silerken bozdum) hatta sistemi bile güncelledim windowsu 1709 sürümünden 1909 a yükselttim yine geçmedi sizce bu sorun nasıl geçer oyun orjinaldi. sistemim 5 6 yıllık