Yardım Mİnecraft 2 Kişi Nasıl Oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkW

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Tlauncer Üzerinden Minecraft Oynuyorum 2 ekranım var 1 bilgisayarda 2 kişi nasıl oynayabilirim joybadda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi Bilen Yokmu

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
42
Tlauncer Üzerinden Minecraft Oynuyorum 2 ekranım var 1 bilgisayarda 2 kişi nasıl oynayabilirim joybadda var

Hadi Bilen Yokmu
aternosdan sunucu kur tlauncher dışında başka bi launcher indir sen tlauncher kullan diğer kişi diğer launcher ı kullansın aternosdan açtığın sunucuya girin oynayın

BongoCat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aternosdan sunucu kur tlauncher dışında başka bi launcher indir sen tlauncher kullan diğer kişi diğer launcher ı kullansın aternosdan açtığın sunucuya girin oynayın
Evet, biriniz tlauncher kursun diğeriniz ise başka bir tane launcher kurşun ve aternos 'tan oynayacağınız sürümü seçip ayarlarda on korsan/crack seçeneğini açarak beraber oynaya bilirsiniz.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Evet, biriniz tlauncher kursun diğeriniz ise başka bir tane launcher kurşun ve aternos 'tan oynayacağınız sürümü seçip ayarlarda on korsan/crack seçeneğini açarak beraber oynaya bilirsiniz.
Bir bilgisayarda iki kişi diyor. Siz yanlış anlamışsınız.

Hadi Bilen Yokmu
Bende kendi bilgisayarımda oynuyorum kardeşimle. İlk önce forge kurmalısın. Ondan sonra McJoypad modunu indirip mods klasörüne at. Sonra minecraft launcherinden 2 tane aç ve birinin ismini değiştir. Gamepad takılı olsun oyunu açarken bu arada. Ondan sonra gamepad ile oynamak istediğin oyunda ayarlardan kontrollere gir. Yukarıda kontrolcüler var orada seninkini seç. Sonra ayarlarını yap ve tek kişilik oyuna girip esc de yerel ağda paylaş yap. Diğer oyunda gözükücektir.

OzZan_10line

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Acaba aynı internete mi bağlısınız arkadaışınzla?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...