Milli Takım kadrosu açıklandı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
A Milli Takımın deplasmanda Danimarka'yla hazırlık ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı aday kadrosu açıklandı.

millilerin_rakibi_abd_1401609391_8931.jpg

A Milli Takım'ın deplasmanda Danimarka ile oynayacağı hazırlık maçı ve İzlanda ile gerçekleştireceği 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasının aday kadrosu açıklandı. Fatih Terim, Süper Kupa maçından sonra ceza alan Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel’i kadroya almadı.

Milliler, bu karşılaşmalar için yarın saat 21.00'de Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Odense'ye 2 Eylül Salı günü hareket edecek A Milli Takım, 3 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.00'de TRE-FOR Park'ta Danimarka ile karşılaşacak. Bu müsabakadan bir gün sonra İskoçya'nın St. Andrews kentine geçecek A Milli Takım, İzlanda maçına dört gün süreyle burada hazırlanacak.

İskoçya kampının ardından 8 Eylül'de İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek A Milli Futbol Takımı, bu ülkeyle oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının son provasını maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Ulusal Stadı'nda gerçekleştirecek. 2016 Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda yer alan milliler, ilk maçını 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te İzlanda ile yapacak.

Milli Takımların Twitter adresinden duyurulan kadroda yer alan futbolcular şunlar:

Kaleciler: Onur Kıvrak (Trabzonspor), Mert Günok (Fenerbahçe), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir)

Savunma: Ömer Toprak (Leverkusen), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Hakan Balta (Galatasaray), Tarık Çamdal (Eskişehir), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Caner Erkin (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray)

Orta Saha: Ozan Tufan (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen)

Forvet: Arda Turan (Atletico Madrid), Olcay Şahan (Beşiktaş), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (St. Etienne), Ahmet İlhan Özek (Karabük), Olcan Adın (Galatasaray)

KAYNAK

kad.jpg

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Terim aday kadroya Volkani cagirmamis,ne de olsa adam Galatasarayli zoruna gitmis demekki,elin gavuru icin yapamayacagi sey yok.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
volkan eski volkan değil.ahlaksızlığı futbolunu geçmiş durumda.hem onur varken volkan nerede demek haksızlık oluyor.
hayret ediyorum ki terim ilk defa doğru bir karar almış.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Volkan gibi karakteri sıfırın altında bir oyuncuyu ona her daim forma veren Fatih Terim bile sırtını döndüyse artık gerisini siz düşünün.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Volkan kararı doğrudur, Melo'ya yaptığı hareketten sonra hakem kırmızı kart ile oyundan atsa, FB penaltılara kalecisi olmayan kaleci ile devam edecekti farkında mısınız? Keskin sirke küpüne zarar hesabı, burada zarar gören Volkan ve FB olacaktı. Aynı hareketi milli takımda neden yapmasın? Yapmayacağının garantisi mi var. Bu yüzden ben teknik direktör olsam, Volkan da oğlum olsa, onu ben de milli takıma çağırmazdım. Bu bir

İkinci konu ise o dönemde Volkan'ın ceza uygulaması nedeni ile maç eksiği olacak. Bu nedenle düzgün bir şekilde maçlara çıkan bir kaleci ile devam etmek son derece anlaşılır. Bu da iki...

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Hırs bazen insana zarar verir. Volkan daha milli forma göremez.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Volkan kararı doğrudur, Melo'ya yaptığı hareketten sonra hakem kırmızı kart ile oyundan atsa, FB penaltılara kalecisi olmayan kaleci ile devam edecekti farkında mısınız? Keskin sirke küpüne zarar hesabı, burada zarar gören Volkan ve FB olacaktı. Aynı hareketi milli takımda neden yapmasın? Yapmayacağının garantisi mi var. Bu yüzden ben teknik direktör olsam, Volkan da oğlum olsa, onu ben de milli takıma çağırmazdım. Bu bir

İkinci konu ise o dönemde Volkan'ın ceza uygulaması nedeni ile maç eksiği olacak. Bu nedenle düzgün bir şekilde maçlara çıkan bir kaleci ile devam etmek son derece anlaşılır. Bu da iki...
Melo geri adım atmasa volkan çarpmıyordu.
volkan'ın yaptığı doğru değil ancak kırmızı kartlık bir şey yok ortada.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Melo geri adım atmasa volkan çarpmıyordu.
volkan'ın yaptığı doğru değil ancak kırmızı kartlık bir şey yok ortada.
Kırmızı kartlık birşey yokmuş. Peki tamam yoktu diyelim. Ama bu Volkan'ın ilk vakası mı? Bir daha tekrarlanmayacağının garantisi var mı? Takımı her an on kişi bırakma riski taşıyan bir oyuncuyu oynatmak akılcı mı? Sorular devam eder... Milli Takım kalesini Onur ya da Tolga'ya emanet ederim, üç aşağı beş yukarı aynı performansı alırım, bu riski yaşamam. Bu kadar basit.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Terim aday kadroya Volkani cagirmamis,ne de olsa adam Galatasarayli zoruna gitmis demekki,elin gavuru icin yapamayacagi sey yok.

Eğer öyle bir şey yapmış olsaydı Galatasaray'ın başındayken yapardı onu.
Volkan'ın performansı milli takım için yeterli değil zaten.Milli takım kampında yaptıklarını vs. göz önüne alırsak yerinde karar hatta daha önceden yapılmalıydı.

Tolga ve Onur milli takım kalesini koruyacak kapasitede.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nasıl bir mantıkla bu insanlar hala Volkan'ı futbolcuymuş gibi savunuyorlar aklım almıyor.