• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Milli Piyango

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 hafta önce 3 TL'e Bir bilet aldım 4 haftadır hep 12 TL tutuyor ve hep o parayla tekrar bilet alıyorum Bugün çekilen sonuclarda yine 12 TL çıktı.Sizce bu tesadüf olabilirmi? Biraz saçma bir soru oldu ama sizlerede 12 TL çıkıyormu diye merak ettim konu acma gereginde bulundum :angry:http://www.millipiyango.gov.tr/sonuc.html

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bben hiç almadım
sana tavsiyem sen de alma
parana yazık

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin der reklamlarında ama şansım olsa da almam bilet filan. O paradan hayır mı gelir insana...

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin der reklamlarında ama şansım olsa da almam bilet filan. O paradan hayır mı gelir insana...
Hayır Gelmez ! Hayır İşlersin...
Edit:sen bana ışık ver yeter bende filiz çok:)

zkplt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olabilir,şans mesela benim biletimin son rakamı 3 banada çıktı.

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Parana yazık aga.. o parayı bi fakire fukaraya versen daha kârlısın.. :(

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Abi işte emeksiz kazanç İslam'a göre haram diyecek arkadaşlar da açık açık demiyorlar. Ben diyeyim :) Ayrıca haramı iyilik için kullanmak onun haramlığına da engel değil.

Siz de çok imalı anlatıyorsunuz arkadaşlar, açık açık konuşun işte, Pranga'yı kanser edeceksiniz gıdım gıdım anlatarak.

Güzel günler dileirm.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Milli Piyango hiç almadım, almam da.. İnancım gereği bu tür şeylere uzağım. Onun içinde sorunuza cevap veremeyeceğim.

Sadece paranızı bu tür şeylere harcamayın, ancak bunu tavsiye edebilirim.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
yaw bende 1 gıdım şans yok kendimi bildim bileli babam her yılbaşında bi ton bilet alır ama bu zamana kadar 1 tl bile vurmadı ya ne şansmış arkadaş :(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Dostum şansın 12 lira ile sınırlıymış :)
Benimde 7 lira ile sınırlıydı, uzun bi zamandırda oynamıyorum oynamamda.Çünkü mesaj belli :)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar bundan 3-4 sene önce gaztede bir haber vardı.bir amcaya piyango türü bişyden para çıkmıştı ama amca 70 e merdiven dayamıştı,30 küsür senedir oyanuyormuş ve kazanadığı para verdiklerinin karşılığı gibi bişeydi.

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sadece 2 gün üst üste rüya görünce gidip aldım 1 kere ve 3 TL e aldım sürekli 12 tel cıktıgını söyledim bn sürekli olarak almıyorum ki :D dün tutan ikramiye yerine 2 bilet daha aldım bakalım 28 subatta ne cıkıcak :D

dingils

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bence hiçbir şekilde piyangoya para verilmez boş işten başka birsey degil ve bence hayır felanda işlencegini sanmıyorum o parayla kazanan hayır felan işlemez bence....

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
DEvletin ekonomisini güçlendimek için Milli Piyango'ya Katkı sağlamak bu kadar mı zor arkadaşlar yapmayın yaa :razz:

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
oynasam amortiyi bile tuttamam öle bi şansız adamımki :D

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ve şansımın bittigi andır :D En son cıkan ikramiye ile aldıgım biletleri tutmadı :D